Напишете дума/думи за търсене

Елен Колева за Калин Терзийски: Такава любов не съм имала

Кадър: BTV

Калин ме поболя от любов, започнах да пия заради него. Не съм изживявала такава любов. Това призна актрисата Елен Колева пред останалите участници във "Фермата".
Тя добави, че изпепеляващата им любов е продължила цяла година. Докато си лягал с нея обаче, той се оглеждал за други жени, а Елен полудява от любов. "Калин твърдеше, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват, ако не им обърне внимание. Харесвал красиви жени и трябвало да свикна с това, един вид се изживява като спасителят в ръжта", обясни пред всички ядосаната Елен.

"За такива като теб се използва една дума, която започва с буквата "к" и завършва на "-оцкар". Днес и с десет проститутки да дойде пред очите ми, нищо няма да изпитам - аз претръпнах!", категорична бе Колева.

През цялото време, докато били заедно, тя изпитвала вина, защото смятала, че психиатърът пие заради нея. "После и аз почнах - първо бяло вино, после червено... Мислех, че срещам човек с устойчива ценностна система - затова се влюбих, а в един момент той загърби всичко", продължава в изповедта си Елен.

Въпреки силната любов, която са изпитвали един към друг, според Елен мъжът, за когото тя ще се омъжи, е друг, не Калин Терзийски. "Няма да сме заедно с него", категорична бе актрисата.

Малко преди това писателят с диплома на психиатър обясни как двамата се запознали. "Тя ме намери във фейсбук и ме помоли да й помогна за новата стихосбирка. Започнахме да си пишем и да се виждаме и от дума на дума и тряс!", през смях споделя Калин, а Елен обяснява, че винаги е изпитвала респект към него: "Ние с Калин никога не сме си говорили на малки имена - аз му казвах Терзийски, той на мен - Колева. Комуникирахме си само със стихове - той пишеше, аз му отговарях."

Според актрисата най-хубавото, което е направил Терзийски за нея, е, че й е дал творческа инжекция и вдъхновение, за да напише две стихосбирки. "Втората ще излезе скоро и се казва "Бездната, в която скочих". Калин е бездната!", каза още Елен Колева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X