Напишете дума/думи за търсене

Бутилките като част от интериора (галерия)

Brandon Architects

Тези, които много ценят виното и имат богата колекция с бутилки, могат да я превърнат в ефектна част от декора на дома си.

Необходима е стратегия за съхранението им, но такава, че хем всичко да изглежда достатъчно красиво, хем етикетите да се четат удобно.

Идеята за малки легла от плат между дървени рафтове е на Bates Masi Architects, а тази за метални стойки на стената на MSP Design Development.

Ако сте стопанин на къща на няколко нива, бутилките могат да се подредят край стълбищата, каквото е виждането на Specht Architects and Louise Harpman. Идеята на MGS Architecture изглежда наистина екстравагантна. Тя е за съхраняването на до 600 бутилки зад витрина, която се отваря чрез разпознаване на пръстов отпечатък.

Бутилките се открояват много ефектно и на стена от мрамор, какъвто вариант предлага Vin de garde. Не толкова сложна за изработване е стената на Robert Gurney Architect, в която основният поддържащ елемент са малки колчета.

Дървени панели с монтирани на тях метални тръби за рафтове, всеки за по две бутилки, е виждането на Vail Custom. Ben Trager Homes предлага решение, което изглежда много класическо - вертикално подреждане на бутилките в метален рафт, на който просто трябва да се намери подходящото място.

Зоната под стълбите изглежда точно такова и в това вярват и от Brandon Architects, които предлагат точно такова усвояване на пространството.

Вече показахме няколко примера с белия цвят като основен фон, но черното придава не по-малък чар на бутилките и техните етикети. Foster Design Build показват такъв вариант, който изглежда доста стилен.

Снимки contemporist.com

Bates Masi Architects
Bates Masi Architects
MSP Design Development
MSP Design Development
Specht Architects and Louise Harpman
Specht Architects and Louise Harpman
MGS Architecture
MGS Architecture
Vin de garde
Vin de garde
Robert Gurney Architect
Robert Gurney Architect
Vail Custom
Vail Custom
Ben Trager Homes
Ben Trager Homes
Foster Design Build
Foster Design Build
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X