Напишете дума/думи за търсене

Свежи идеи за интериор на тоалетната (галерия)

Малката тоалетна често е пренебрегвана, когато се отнася до интегрирането в нея на дизайнерски почерк. А истината е, че би могла да е по-уютна с минимални усилия чрез добавянето на открояващ се акцент.

В повечето по-стари стандартни апартаменти тоалетните са самостоятелни, тесни, обикновено със светли плочки и евентуално постелка на пода. Но би могло да е по-различно - с използването и на тъмни плочки с друга форма и подредени по необичаен начин.

За мнозина мястото на декоративните чинии е в дневната, кухнята, трапезарията. Но щом ще се търси нестандартен вариант, защо такива чинии да не бъдат разположени и в тоалетната? По подобен начин стои и въпросът с картините.

Пачуъркът като мотив не е за пренебрегване с цел съживяване на обстановката, точно както и черен акцент и дори различна рамка за огледалото.

В търсене на ярък акцент е подходящо да се доверим на комбинация от цветни плочки, а тези които обичат да четат в тоалетната могат да изберат вариант с декорации, изобразяващи печатни издания.

Един от най-благоприятните елементи за разчупване е държачът за тоалетна хартия, който може да е съвсем различен от стандартния.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X