Напишете дума/думи за търсене

Защо ниските мъже са добра партия

Разбира се, че имам претенции, стане ли дума за мъже. Има качества, с които не правя компромиси. Външният вид не ми е важен, но фиксацията по високия ръст ме побърква от малка. Все си мечтаех за висок мъж и си го получих.

Бягах от недостатъчната височина на господата, които ме ухажваха. С течение на времето обаче се научих да забелязвам достойнствата на нетолкова извисените към небесата мъже. Какви са предимствата на ниските момчета?

Правят секс по-често

Изследване, поместено в Journal of sexual medicine, твърди, че най-много секс правят мъжете между 25-29 години, които тежат под 78 килограма и не са по-високи от метър и 75.

Пълни са с увереност

В свят, където на ниските мъже често се греда отгоре най-вече заради ръста, те трябва да се научат как да бъдат забелязвани. Компенсират височината със самочувствие. Понякога може да изглеждат прекалено самонадеяни и това леко да дразни, но няма нищо по-секси от мъж, който знае какво иска. Неслучайно Комплексът на Наполеон всъщност е код за безобразна амбиция.

Карат ни да се чувстваме като супермодели до тях

Ако разгледате внимателно снимките на известните манекенки, ще забележите , че рядко до тях стои висок мъж. Повечето от кавалерите им са по-ниски, но пък за сметка на това ги гледат още по-гордо и влюбено в очите.

Те са по-отдадени

Проучване на Университета в Ню Йорк твърди, че ниските мъже по-рядко изневеряват. Високите мъже се задомяват по-рано и техните бракове не продължават толкова дълго, колкото тези на по-късичките господа.

По-удобни са по време на секс

Нищо че се твърди, че разликата във височината няма значение, опрат ли нещата до кревата. Истината е, че колкото по-близки по ръст сте с партньора си, толкова ласките са по-наситени и засищащи. Не е много удобно да си метър и 50, а да трябва да целунеш любимия си, който е почти два метра.

Не си кълчите краката

Липсата на височина при мъжа до вас ви спестява неудобството постоянно да стоите на пръсти. Това пък ще донесе радост на прасците, които няма да са вечно нащрек и схванати от усилията да засвидетелствате любовта си, целувайки го.

Помнете, ниските мъже може да са толкова секси, колкото и по-високите им събратя. Да не говорим, че доста често са по-големи чаровници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X