Напишете дума/думи за търсене

Как да се държим с мъжа, за да не го уплашим

Мъжете в наше време са уязвими същества. Щом ги притесни нещо - изчезват. Как да се държим така, че да не ги плашим?

В началото всичко върви добре. Двама се срещат, прекарват си приятно. После срещите им стават по-редки, след което мъжът изчезва съвсем. Има жени, при които този сценарий се повтаря всеки път. А пък техни приятелки, чиито външен вид с нищо не впечатлява, имат много поклонници, които им предлагат сърцето и ръката си. Защо?! Защото има грешки, характерни за поведението на „губещите” жени, казват психолозите.

Твърде взискателна

На нея още от детството са й повтаряли, че е красива, че има прекрасни очи, фигура, крака. И тя е с особено високо мнение за себе си. Изискванията й към потенциалния спътник в живота са твърде високи. А към самата нея - твърде ниски. Тя смята, че всичко може да й бъде простено - всеки каприз, всяка грешка. Смело кокетничи с неговите приятели, за да предизвика ревност, и непрекъснато му демонстрира колко е харесвана. Изисква постоянно възхищение към себе си. Мъжът отначало прощава тези "мили" особености и навици. Но всичко е до време. След това изчезва, мислейки: щом тя не ме цени, ще си намеря друга, на която ще бъда нужен.

Съвсем непретенциозна

Тя няма идеал за бъдещия си спътник в живота. Смята, че не е красива, има много комплекси. Тази жена е готова да се влюби в първия, обърнал й внимание. Когато й се стори, че някой мъж се интересува поне малко от нея, тя веднага му приписва куп достойнства, повечето от които сама си измисля. Благодарна му е, че вечер я извежда, а не я оставя да седи пред телевизора. Започва да живее с интересите на своя любим и напълно забравя за своите. Позволява му да я командва, даже й харесва. Готова е на всичко, само и само той да бъде до нея. Нейната гореща любов отначало ласкае мъжа, но после започва да му дотяга. Чувства, че съвсем не е идеалният мъж, който тя вижда в него. Да се преструваш цял живот не е много приятно. И той бяга.

Неудачница

Тази жена е изцяло потънала в своите проблеми и несполуки. Дори когато е на среща с мъж, не е в състояние да се откъсне от тях, да ги забрави. Оплаква му се от живота, подробно разказва за себе си, за това, което я измъчва, и моли за съвет. А дама се оплаква на мъж, той се чувства отговорен за нейните проблеми. И ако не може да й помогне, изпитва чувство на вина. Надали това е приятно!

Като майка

Тя се отнася с мъжа като с малко дете. Търси му ключовете, оправя му връзката, яката, кара му се. Когато всичко това е в границите на нормалното, той го възприема като загриженост. Но когато подобно поведение й стане навик, мъжът се дразни. Ако вие се превърнете в негова "любима майка", убивате сексуалното му влечение към вас!

Търпение и издържливост

Как да се държим правилно с мъжа? Психолозите са на мнение, че в никакъв случай не трябва да показвате, че имате определени планове с него. Повечето от представителите на силния пол, на колкото и години да са, смятат, че още им е рано да се обвързват в брачни отношения. Проявете търпение и издържливост. Постарайте се да направите така, че вашият любим да ви се обажда, да ви кани на среща, да предлага какво да предприемате заедно. Нека той да има чувството, че всичко зависи само от него. Вашата задача е да го насочвате в руслото, което вие сте избрали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X