Напишете дума/думи за търсене

Цвети Стоянова проговори: Благодаря на Господ и лекарите, че съм жива! Простете ми!

Снимката, която публикува Цвети Стоянова към емоционалното си обръщение към хората на Коледа.

Световната шампионка от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова проговори за първи път след инцидента на 14 юни. Чаровната гимнастичка реши точно на Коледа да благодари на Господ и лекарите, че е жива. И на българите, че са съпреживели всичко с нея. Цвети изказа своята благодарност към лекарския екип на "Пирогов", който се бори за живота ѝ. 

Цвети направи изключително емоционално обръщение на профила си в инстаграм, прекланяйки се пред всички, които се молеха за нея и й помагаха през последната половин година.

"И тъй като Коледа е времето, когато сме най-искрени, истински и откровени искам да използвам момента да благодаря на всеки един от вас, който беше до мен, когато бях тъжна, щастлива, недостатъчно добра, че не се отказахте от мен, когато съвсем не заслужавах да бъда обичана. Благодаря на Господ, че съм жива! Благодаря на докторите от "Пирогов", че ми подариха най-скъпия подарък, живота!

Благодаря на семейството и приятелите ми, които всеки ден бяха неотлъчно до мен! Простете ми, защото съм човек и понякога греша! Защото най-голямото богатство са не парите, колите, дрехите и вещите, а хората, които те обичат такъв какъвто си! Благодаря на всеки един от вас, че го имам в живота си! За мен най-голямото щастие е вие да бъдете щастливи! Обичам ви!", гласи цялото съобщение на Стоянова.

Цвети Стоянова по време на почивката си преди Коледните презници. Снимка: Инстаграм
Цвети Стоянова по време на почивката си преди Коледните презници. Снимка: Инстаграм

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X