Напишете дума/думи за търсене

Какво казват за нас любимите ни плодове

Какво обичате повече - ябълки или круши? Оказва се, че отговорът на този въпрос отразява не само кулинарните пристрастия, а и характера ви.

Ябълки похапват често усърдните и трудолюбиви хора. Характерът ви е твърд - също като любимия плод. Постигате набелязаните цели бързо и решително.

Ахилесова пета: Понякога жестовете ви са непремерени. Решението? Отдавайте се по-често на танци под звуците на ритмична музика.

Специален съвет: Спокойно можете да бъдете наречени работохолици. Обаче рано или късно организмът се изтощава. Ако усетите че сте на предела на силите си, погрижете се за себе си: билет за концерт, масаж и повечко сън.

Кайсиите са любими на артистичните натури. Вие се чувствате истински щастливи, когато творите.

Ахилесова пета: ранното ставане, напрегнатите задачи, спазването на точен час - всичко това не е за вас. Често ви критикуват, че сте капризни и неточни. За да се справите, вземете си домашен любимец - той ще ви начучи да сте по-отговорни.

Специален съвет: Да лежите на дивана в очакване на музата не е особено разумно. Потърсете вдъхновение навън, сред природата и приятелите си.

Ананас - лакомство за естети. Вие умеете да превръщате живота си в произведение на изкуството. Обичате да сте сред красиви вещи, ненавиждате рутината и сивото ежедневие.

Ахилесова пета: Прекалена взискателност към околните. Да, те може би не са гениални, но пък е много по-забавно да общуваш и откриваш нови приятелства. Пътувайте повече, срещайте се с хора и помнете, че вашите критерии за оценка не са непогрешими.

Специален съвет: Опитайте да си водите дневник - записвайте впечатленията си и всичко, което ви се е случило през деня. А в края на седмицата ги препрочитайте. Така ще се научите да бъдете по-обективни.

По бананите си падат фантазьорите. Често родителите и приятелите ви обвиняват, че витаете в облаците - и с пълно право.

Ахилесова пета: Трудно ви е да се съсредоточавате, поради което често изпадате в неудобни ситуации. Пробвайте да се занимавате със спорт или йога, за да се научите да се концентрирате.

Специален съвет: Най-сигурният начин да не забравяте, е... да си записвате. Носете винаги в себе си лист и молив. Ако не друго, поне ще скицирате фантазиите си.

 

Круши - за душата на компанията. Вие винаги се шегувате и разказвате интересни истории. Но зад жизнерадостната маска се крие нежна, ранима и обидчива душа. 

 Ахилесова пета: Трудно понасяте дори и най-безобидната критика и пред никого не разкривате чувствата си. 

Специален съвет: Научете се да живеете за мига. Споделяйте емоциите пред най-близките си приятели - това ще ви помогне да се освободите от негативните чувства.

Смокините са предпочитани от потайните и чувствителни личности. Вие не обичате празните приказки и рядко разкривате душата си.

Ахилесова пета: Понякога сте прекалено мнителни, което прави лошо впечатление на околните. Не се страхувайте да бъдете себе си и открито да изразявате мнението си.

Специален съвет: Кога за последен път поканихте гости у дома? Музиката, танците и смехът ще ви накарат да се отпуснете и да се забавлявате пълноценно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X