Напишете дума/думи за търсене

Бивши наркомани разкриват как изглеждат преди и след наркотиците (снимки)

Дея Хол. СНИМКИ: Фейсбук

В началото на декември 26-годишната Дея Хол от Аризона публикува свои снимки преди и след наркотичната си зависимост, за да покаже как се отразяват наркотиците на тялото ни. Смелата майка на едно дете отбеляза 4 годиниq откакто вече не приема хероин. 

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Много хора, които са преживели същото, откриха вдъхновение в Дея и решиха да я подкрепят, като публикуват свои снимки преди и след наркотиците. Ето някои от тях, събрани от "Дейли Мейл". 

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Тази жена, пожелала анонимност, споделя в социалните мрежи, че започнала да приема наркотици, когато приятели я черпили по партита и събирания.

"Бях млада и наивна, не разбирах, но наркотиците бързо станаха част от живота ми. За 2 години остарях като за 4. Бях готова на всичко, за да си набавя дозата, дори пътувах до други градове", споделя тя.

Снимки: Инстаграм
Снимки: Инстаграм

Друго смело момиче на име Сара споделило снимките си след метаморфозата, разказва, че била пристрастена 16 години, но успяла да спре с помощта на Господ.

"На първата снимка умирах за последен път", пише тя.

"Кожата ми беше жълта, тялото ми спираше да работи, тежах 41 кг. Спомням си, че лягах на пода в позата на ембрион, крещях от дъното на душата си и се питахq ако има Бог, защо ми причинява това?".

Снимки: Imgur
Снимки: Imgur

Друга вдъхновяваща жена е Брук, която разказва историята си в Инстаграм. 8 месеца след като спряла хероина, тя разказва, че дилърът й бил лекар и се опитала да спре наркотиците 12 пъти. 

Не по-малко трогателна е изповедта на американка, публикувала снимките си в Umgur. На първата тя е едва на 19 години, а на втората е на 32, след 10 години живот без наркотици. 

"На 19 си мислех, че съм най-невероятният човек на света. Крадях от приятелите си, за да имам пари за наркотици. Тежах 45 кг. Лъжех семейството си. Мамех. Изневерявах. Наранявах добри хора. До мен нямаше никой, освен доведения ми баща, когато отказах наркотиците", споделя американката. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X