Напишете дума/думи за търсене

Разчупени идеи малкото жилище (галерия)

Едностайното жилище е на млада активна двойка, която в 30 кв. м разпорага с всичко необходимо плюс кът за фитнес. Интериорът е на руското студио insdesign. Въпреки малката площ дизайнерите са постигнали ясно обособени зони с помощта на стъклени врати.

В основното помещение са спалнята, работното място и уредите за спорт. Спалнята се сгъва лесно към нишата в стената с рафтове и така освобождава доста пространство. Прозорецът е използван максимално разумно, като там са обособени две светли работни места, всяко със свой кът и с място за съхранение. При нужда от по-голямо уединение те са скриват зад завеса.

Гардероб с огледални плъзгащи се врати оптимизира пространството, което благодарение на белия цвят на пода, стените и окачения таван, визуално е по-голямо. Дървените елементи, включително в работната зона и къта за спорт, правят жилището уютно. Кухнята с миниатюрната столова за двама се крие зад стъклена врата. Въпреки малката си площ тя е достатъчно светла заради наличния прозорец, пред който е мястото за хранене. В банята отново преобладава бялото, но към него дискретно е добавено синьо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X