Напишете дума/думи за търсене

Ани Цолова: Не си представям да не съм с Васил

„Обикновено се получава химия между двама души и те се влюбват. При мен не беше точно така. В мъжа ми Васил първо харесах човека, който е много интересен, после се влюбих в мъжа”, откровена е Анна Цолова. Бившата водеща на „Здравей, България“ по Нова телевизия е честна и в професията си, вероятно затова и животът й отвръща със същото. А когато говори за сина й – Калоян, очите й се пълнят със сълзи от радост.

Днес това момиче празнува името си. Честита да е! Припомняме ви един наш разговор с нея.

Ани, чувала съм, че живееш природосъобразно.

Да, с Васил обичаме да ходим на диви и пусти места, в които са създадени оазиси от творчески настроени към туризма хора. Не знам дали това е природосъобразно, но е моя необходимост. Преди 8-9 години обиколихме почти цяла България и намерихме 2-3 места, недокоснати от строежи и боклуци. На 500 км от София, в едно добруджанско село млади българи са направили рай. Те са инвестирали парите си, спечелени в Англия, и са реставрирали две стари къщи, в които всичко е от естествен материал. От тях се виждат красиви хълмове. Да, това не са 4-5-звездни хотели, но и нямам необходимост от подобно нещо. За мен луксът е тишина, спокойствие, уединение. И на сина ни Калоян му харесва, научили сме го на това. Не обичам да го водя в детски центрове, пълни с крещящи деца.

Как се запозна с Васил?

С Васил се срещнах в работата. Хубаво, че е в професията, иначе няма как да приеме всичко, което правя за работата си. По-голям е от мен с 15 години, има дъщеря Ада от предишния си брак, която вече е на 21.

Не си представям да не съм с Васил.

А Ада е в чужбина и идва само през лятото в България. Скоро влезе в колеж за изкуства в Ню Йорк, учи дизайн. Много е талантлива и кадърна. И кръвта вода не става, защото Калоян колкото и рядко да вижда Ада, без задръжки започна да общува с нея, все едно не са се разделяли. В България има предразсъдъци, когато става въпрос за втори брак и друго дете. Но за мен няма никакъв проблем, когато хората се разбират, да са заедно. С нетърпение чакам всеки път Ада да дойде, защото тя е голям човек и ми е интересно да си говоря с нея. Много свястно, скромно и наясно със себе си дете е.

Днес е актуално да ходим на йога и въобще да парадираме колко сме духовни, а ти играеш аеробика?

Да, йогата се превърна в мода. Срещаш хора, които са изчели много за източното познание и на теория са добри, но всъщност виждаш, че са лоши. Исках да се чувствам добре, но часовете за народни танци, които преди това посещавах, са вечер, когато аз вече съм в леглото заради ранното ставане, свързано с работата ми. Близка приятелка – Деси Стоянова (водещата на „Преди обед”, б.а.), ме заведе при Емануела, която е инструктор по класическа степ аеробика. Допадна ми темпераментът на Емануела, има много ритъм, танц и потене по време на тренировките. Признавам, че започнах да ходя насила, за да си върна формата, а

добих психическа зависимост от аеробиката,

защото 2-3 часа след това се чувствам добре, не се изнервям от глупости и съм по-спокойна. Тренировките са ми и като психотерапия. Ходя пет пъти в седмицата. Но нищо не правя насила, само това, което ми харесва. Ако някой ме насилваше да ставам в 4 ч., без да изпитвам удоволствие от работата си, отдавна да съм спряла да ходя на работа.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X