Напишете дума/думи за търсене

10 неща, с които вбесяваме мъжете

Демонстрация на финансово надмощие 

Няма нищо по-унизително за един мъж от непрестанната демонстрация на финансово надмощие от страна на половинката му. Независимо от равнопоставянето на половете и все по-нарастващия стремеж на жените да се издигат в кариерата, представителите на силния пол не се чувстват добре, ако жените им носят повече пари вкъщи.

Това се отнася и за най-широко скроените типове. Дори когато с гордост се хвалят пред приятели с кариерата на жена си, вътрешно се раздират от ярост, че не са успели да постигнат повече от нея.

Прецакване на любимия му пуловер

"Какво си направила с пуловера ми?" Всеки трети мъж е изпадал в подобна безпомощна ситуация, обличайки новата си дреха, която незанайно защо му стига до над пъпа, а ръкавите са малко под лактите. Отсреща съпругата вдига рамене, оправдавайки се, че в бързината е напъхала в пералнята вълнената блуза с останалото пране и ги е пуснала на висок градус. Измъква се и с обвинението, че той не си е сложил пуловера при отделените дрехи, които се почистват на специална програма.

Стават грешки, но защо се случва все с неща от мъжкия гардероб? Нейните блузи никога не са боядисани от червена тениска например. Пуловерите и жилетките продължават да изглеждат все едно са току-що купени от магазина. Роклите никога не залепват за ютията. В повечето случаи става въпрос наистина за недоглеждане. Но това е и един от най-изпитаните методи жената да отмъсти на съпруга си след някоя караница. Още по-доволна се чувства, ако съсипаната дреха е подарък от свекървата.

Вечните закъснения

Мъжете са обречени да чакат. Колкото и време да има една жена, за да отиде на среща, то все се оказва недостатъчно.

Таксито е закъсняло или дълго е чакала трамвая. В последния момент се е оказало, че има дупка на чорапогащника, не е намерила в шкафа същия цвят и е трябвало да смени целия тоалет. В работата са я задържали, часовникът изостава и едва е намерила къде да паркира колата си. Представителите на силния пол знаят наизуст всички тези извинения. И всеки път не могат да си намерят място от яд, че отново са вързани да чакат. Най-ефикасният начин веднъж завинаги да откажете любимата от навика да закъснява е като дадете добър урок. Организирайте си специално събитие, за което тя ще е положила много усилия, за да изглежда неотразима. Предупредете я да бъде точна на срещата, а вие си тръгнете пет минути след уговорения час. Ще отнесете огромен скандал, но на нея ще бъде като обеца на ухото за много дълго време.  

Сравненията с Джордж Клуни 

Сравняването с други мъже е един от любимите методи на жените, когато нападат половинките си. Съпрузите на приятелките носят повече пари, помагат вкъщи, извеждат децата на разходка и т.н. реплики, хвърлени директно в лицето на "мързеливеца" вкъщи.

Още по-дразнещо е, когато гледат със зяпнали уста любимия си холивудски актьор в някой романтичен филм. Положението става направо нетърпимо в моментите, в които завистливо въздишат при целувките му с екранната партньорка. Със съпруга на колежката някак по-лесно може човек да се съревновава, но с излъсканото лице от екрана е абсолютно невъзможно.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X