Напишете дума/думи за търсене

Натурални съставки подмладяват кожата в революционна процедура

Малко са козметичните процедури, които разчитат на натурални продукти и щадят кожата. Затова израелците създадоха апарата Geneo+, който за десетина минути подмладява, придава блясък на лицето. И от козметичния салон веднага може се отправим към сватба, рожден ден или годишнина от сватбата, за да разпръснем своята неотразимост. Как става магията разкрива д-р Йоана Алексова.

Актрисата Стефка Янорова хареса ефекта от процедурата, на която се подложи
Актрисата Стефка Янорова хареса ефекта от процедурата, на която се подложи

Подмладяване и изравняване структурата на кожата

Процедурата NeoRevive е създадена да подхранва, подмладява и изравнява структурата на кожата. Със специалния накрайник се прави мека ексфолиация, при която мъртвите клетки „отлитат“. Върху кожата на лицето се нанася специален контактен гел, който е богат основно на хиалуронова киселина и ретинол - провитамин А, който подхранва. Освен този гел, за добрия ефект помага и таблетката капсоген, която се слага върху накрайника и именно тя създава условия да се направи мек пилинг на горния слой на кожата. Тя съдържа сода бикарбонат и лимонена киселина - натурални и безвредни за организма.

Апаратът може да твори красота по лицето, деколтето, шията или ръцете. При контакта на гела, капсогена и кожата се създават микроскопични мехурчета въглероден двуокис по повърхността й. Той прониква навътре като помага на активните съставки да стигнат дълбоко в дермата. По този начин хем кожата се насища с кислород отвътре, хем и се подхранва с активните съставки.

За намаляване на видимите бръчки, свеж и здрав вид, хидратация и подхранване са нужни само10 мин. Ефектът е видим веднага, а на 2-3 ден се вижда още по-добре. „Ако се направят 6 процедури, по една на седмица, кожата видимо засиява и се подмладява трайно. След това може да се прави поддържаща манипулация веднъж на 1 или на 2 месеца в зависимост от типа кожа и възрастта. Процедурата е подходяща за всеки сезон“, казва д-р Алексова. Тя препоръчва терапията да се прави непосредствено преди парти или сватба, на което искаме да сме неотразими. Така ефектът на блестящата кожа ще е видим за всички.

Подмладяване и изсветляване

д-р Йоана Алексова
д-р Йоана Алексова

Процедурата NeoBright е радост за хората с пигментни петна и множество лунички. Една от активните съставки, с които се третира кожата е коджакова киселина, която помага за изсветляването й. Заради нея, по време на първата процедура може да се усети лек дискомфорт и парене, но продуктът е с натурален произход и не вреди. Тук има и магнезиев аскорбил фосфат, който е с подхранващ и избелващ ефект. И отново – ретинол, и отново кожата се насища с кислород. Процедурата трае 8 мин. Ако искате да изчистите пигменти петна, ефект ще има след 3-4 процедури.

Триполярен радиочестотен лифтинг заглажда бръчките

След една от тези процедури може да се направи триполярен радиочестотен лифтинг, който трае 25 мин. Докато повечето апарати в козметиката работят с моно и биполярен ток,

Geneo + се радва на иновацията да използва триполярен. Той позволява да се работи с висока температура върху кожата като се усеща само леко затопляне. Тук високата температура е необходима, за да може да се стимулират фибробластите в дълбочина на кожата и да се продуцира по-голямо производство на колаген и еластин.
-----
С радиочестотен лифтинг успешно се заглаждат бръчките пачи крак, по-дълбоките назолабиални бръчки и тези в областта на челото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X