Напишете дума/думи за търсене

5 стъпки към перфектното фелацио

Скоро една приятелка ми каза, щом ще пиша за френската любов, да се поставя на мястото на тези, които я правят постоянно, като професия. Казах си – е, не съм такава, но какво би било ако съм? Тази формула позволява на жената да влезе в роля и да развихри фантазията си. После се сетих за главната героиня от „Съдба на куртизанка“. В една от сцените няколко аристократки я питат защо техните съпрузи предпочитат нея пред тях. Куртизанката без да им отговаря обелва един банан, разтваря красивите си устни и бананът изчезва за секунди. Целият!

Един от първите уроци, които получават френските куртизанки, е: „Независимо какви са и колко са богати мъжете, всички мечтаят за едно – неустоима изкусителка. Опознай ги, за да им носиш удоволствие“. Затова направих собствено проучване сред мои приятели като ги попитах какво е според тях идеалното фелацио.

Ето какво ми каза първият: „За мен е важна само играта с главичката, да не докосват топките ми“.

Вторият ми обясни: „Идеалната свирка означава да ми целува топките, да си играе с тях, да ги смуче. Топките са най-важното“.

Третият твърдеше, че най-много се възбужда, когато му го правят без помощта на ръцете, само с уста. Това се наричало кралска свирка. Независимо от различните им предпочитания не намерих мъж, който да каже, че не обича любов по френски. Е, може и да има такъв. Ама надали!

Уроците на френските куртизанки

* Добрата куртизанка не бива да се гнуси. Ако не й харесва, мъжете усещат. Както кучетата усещат, когато се страхуваме от тях. На никой мъж не би му харесало да усети погнусата на партньорката си.

* Използвай езика си все едно смучеш близалка. Със зъбите леко – само колкото да го накараш да иска още.

* Действай нежно с ръцете. Според съвременните сексолози обаче хората често стимулират партньора си по начина, по който те искат да бъдат стимулирани, а трябва да е обратното. Клиторът е 32 пъти по-чувствителен от главичката на члена. Затова мъжете често натискат клитора, защото знаят какво им харесва на тях. При жените е същото – слабо стимулираме члена, защото за нас е неприятно, когато притиснат с език прекалено силно клитора ни.

* Използвай цялата си длан и докосвай по цялата дължина на члена, а когато започнеш да правиш още по-силни движения с ръце и уста се съсредоточи върху главичката и мястото под нея.

* Изкусната любовница не прекъсва процеса на задоволяване преди мъжът да стигне до оргазъм.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X