Напишете дума/думи за търсене

5 стъпки към перфектното фелацио

Кадър от фирма "Изневяра", Fox 2000 Pictures, Regency Enterprises, Epsilon Motion Pictures

Скоро една приятелка ми каза, щом ще пиша за френската любов, да се поставя на мястото на тези, които я правят постоянно, като професия. Казах си – е, не съм такава, но какво би било ако съм? Тази формула позволява на жената да влезе в роля и да развихри фантазията си. После се сетих за главната героиня от „Съдба на куртизанка“. В една от сцените няколко аристократки я питат защо техните съпрузи предпочитат нея пред тях. Куртизанката без да им отговаря обелва един банан, разтваря красивите си устни и бананът изчезва за секунди. Целият!

Един от първите уроци, които получават френските куртизанки, е: „Независимо какви са и колко са богати мъжете, всички мечтаят за едно – неустоима изкусителка. Опознай ги, за да им носиш удоволствие“. Затова направих собствено проучване сред мои приятели като ги попитах какво е според тях идеалното фелацио.

Ето какво ми каза първият: „За мен е важна само играта с главичката, да не докосват топките ми“.

Вторият ми обясни: „Идеалната свирка означава да ми целува топките, да си играе с тях, да ги смуче. Топките са най-важното“.

Третият твърдеше, че най-много се възбужда, когато му го правят без помощта на ръцете, само с уста. Това се наричало кралска свирка. Независимо от различните им предпочитания не намерих мъж, който да каже, че не обича любов по френски. Е, може и да има такъв. Ама надали!

Уроците на френските куртизанки

* Добрата куртизанка не бива да се гнуси. Ако не й харесва, мъжете усещат. Както кучетата усещат, когато се страхуваме от тях. На никой мъж не би му харесало да усети погнусата на партньорката си.

* Използвай езика си все едно смучеш близалка. Със зъбите леко – само колкото да го накараш да иска още.

* Действай нежно с ръцете. Според съвременните сексолози обаче хората често стимулират партньора си по начина, по който те искат да бъдат стимулирани, а трябва да е обратното. Клиторът е 32 пъти по-чувствителен от главичката на члена. Затова мъжете често натискат клитора, защото знаят какво им харесва на тях. При жените е същото – слабо стимулираме члена, защото за нас е неприятно, когато притиснат с език прекалено силно клитора ни.

* Използвай цялата си длан и докосвай по цялата дължина на члена, а когато започнеш да правиш още по-силни движения с ръце и уста се съсредоточи върху главичката и мястото под нея.

* Изкусната любовница не прекъсва процеса на задоволяване преди мъжът да стигне до оргазъм.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X