Напишете дума/думи за търсене

Николета призна, че е с Ники Михайлов

Повторният романс между Николета Лозанова и Николай Михайлов става все по-сериозен. Двамата отново са лудо влюбени и вече не крият това. За първи път те показаха публично чувствата си един към друг. Нещо повече, бившата съпруга на Валери Божинов се обясни на вратаря от града на любовта - Париж. Николета е там за рождения ден на дъщеря й Никол, който посрещнаха в „Дисниленд“.

Водещата качи своя снимка, на която е скрила главата си зад балон на Мики Маус, в една от социалните медии. Михайлов побърза да я коментира. "Николета Лозанова Миша Маус", написа той. Плейметката побърза да покаже колко е влюбена в него.
"Ники Михайлов. Миша само за теб", написа тя и добави сърце в края на коментара си. Явно Николета отново е лудо влюбена във вратаря, с когото бяха заедно преди няколко години. Той не можа да я придружи на пътуването й до Франция заради ангажиментите си с "Мерсин".


Обяснението в любов на Лозанова към Ники породи и немалко коментари в мрежата. Някои от тях са доста оригинални.
"Ето защо се разпадна бракът й с Валери Божинов. Той си пада по котета, а тя е просто мишка", гласи един от коментарите.

Както е известно, преди около година на бял свят излезе един от чатовете на нападателя, в който той сваляше засукана студентка. И до днес остана лафа "Малко коте, секс има ли?", който Божинов използва, за да омае мацката. Любимата му Биляна Дол пък стана известна като дъртото коте, тъй като е доста по-възрастна от Валери. Според медиите в Сърбия двамата дори са готови да вдигнат сватба. Поне засега това е невъзможно, тъй като футболистът все още има действащ брак с Николета. Двамата не живеят заедно от две години, но разводът им още се бави. В средата на миналата година Лозанова за първи път заговори за раздялата им, като увери, че двамата ще се разделят като големи хора. До момента обаче адвокатите им не са влезли в съда.

В същото време слуховете сочат, че Николета и Ники не си губят времето след повторното си събиране. Плеймейтката вече е напуснала семейния апартамент с Божинов, който той й остави след раздялата им. Тя се е нанесла в скъпарския дом на Михайлов в „Лозенец“. Плеймейтката на няколко пъти е забалязвана да излиза от сградата на бул. "Черни връх", в която вратарят има апартамент за близо 500 000 лв. За да се похвали, Николета дори се щракна в банята на жилището на любимия си. С любовно послание върху запотеното стъкло - сърце и LOVE YOU! Кадърът бе изтрит няколко часа след като се появи на бял свят.

Николета и Ники пак са лудо влюбени
Николета и Ники пак са лудо влюбени

Николета и Ники имаха кратък романс в зората на нейната кариера. След това попаднаха в интересен любовен четириъгълник - Лозанова открадна Валери Божинов от Алисия, а фолкзвездата отиде при Михайлов. Че искрата между модела и играча на турския "Мерсин" е пламнала отново, се заговори в края на лятото. Връзката им бе потвърдена около Нова година, когато двойката бе изловена от фенове на летището на път за ваканция на Малдивите.

Теодора Иванова

Обяснението на Лозанова
Обяснението на Лозанова
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X