Напишете дума/думи за търсене

Брад Пит - искрено и лично за развода, алкохола и наранетото си сърце

В момента Пит пие единствено боровинков сок и газирана вода.

Макар и на 53 години, с два развода и 6 деца зад гърба си, холивудският актьор Брад Пит все още изглежда завидно привлекателен и успява да се поддържа в добра форма. Това може да се види от фотосесия в американски национални паркове, която Пит направи за списание GQ Style. Там даде и първото си интервю след обявяването на развода си с актрисата Анджелина Джоли в края на миналата година.

Снимка от фотосесията за американското списание GQ Style
Снимка от фотосесията за американското списание GQ Style

Пит откровено разказва, че в момента не се чувства добре и през последните няколко месеца се е борил с доста свои пороци. Дори му се е наложило да потърси помощ от специалисти, за да премине през трудния си период. “Трябваше да сменя двама терапевти, докато намеря точния. Наистина много ми харесва помощта му”, казва холивудският актьор. Най-големият му проблем и постижение през последните месеци е спирането на алкохола.

В интервюто си за американското списание Брад Пит разказва, че откакто е завършил колежа, не помни да е минал ден, в който да не е пил алкохол.

Дълго време

е пушил и трева,

но заради семейството си спира леките наркотици. Това обаче не се случило с алкохола. През последната една година от брака му с Анджелина Джоли порокът му се задълбочил много сериозно. Актьорът има винарна и постоянно пиел вино, но сега твърди, че това е в миналото. “О, бях много добър в пиенето. Можех да надпия руснак с неговата водка”, твърди американската кинозвезда. Сега обаче по думите му има най-чистата урина в Лос Анджелис. Единственото, което пие, е боровинков сок и газирана вода.

Снимка от фотосесията, на която Брад Пит изглежда сякаш си пада на главата.
Снимка от фотосесията, на която Брад Пит изглежда сякаш си пада на главата.

По време на бракоразводното дело Пит не иска да стои сам в семейната къща в Холивуд Хилс. Затова близо месец и половина живее при приятел в бунгало в Санта Моника, но папараци го принуждават да се върне обратно в дома си. Преследвачите на Пит от светските хроники успели да хакнат компютъра на приятеля му и така да разберат повече за това какво се случва с холивудския актьор. Параноя наляга звездата и той сега отново е в дома си в Лос Анджелис. Брад Пит разказва, че напоследък си е намерил ново поле за творчески изяви. Често ходи в ателието на свой близък приятел скулптор и там

прави изкуство

от глина, дърво

и метал

“Майсторя разни неща. Искал съм да пробвам от 10 години насам”, казва актьорът.

Освен чрез терапевта си Брад Пит преодолява трудния момент на раздялата и благодарение на музиката, с която успява да се вглъби в мислите си. Рапърът Франк Оушън е единият изпълнител, с чиито песни Пит се утешава. Често си пуска и албума “Ето, скъпа моя” на Марвин Гей, който пее за любовта и раздялата. Холивудският актьор смята, че това, през което преминава сега, не е криза на средната възраст. Разказва, че в живота си е имал няколко такива момента, в които се е чувствал изморен от самия себе си. Сега обаче усещането е по-различно. Това, което се опитва на първо място да промени в себе си, е да бъде по-добър баща и да може да служи за пример на децата си. “Това, което винаги оправя настроението ми, са усмивките на децата”, казва Пит.

Сватбена снимка на Брад и Анджелина от сватбата им заедно с 6-те им деца.
Сватбена снимка на Брад и Анджелина от сватбата им заедно с 6-те им деца.

Бракът, популярен още като Бранджелина (от името на Брат и на Анджелина), изтрая едва 2 години. Като причина за развода се смята, че Пит често се карал на децата и дори по време на частен полет

актьорът посегнал

на най-голямото

си дете

- 15-годишния Мадок. За този случай американските власти получават сигнал, по който имаше разследване, но обвиненията не са потвърдени. Като друга евентуална причина за развода на холивудските любимци бе посочена актрисата Марион Котияр. Американски издания писаха за връзка между Брад Пит и Котияр, която се е зародила в съвместния им филм “Съюзени”. Това принуди френската акриса да направи изявление по въпроса, като съобщи, че обича единствено съпруга си актьора Гийом Кане и дори чака дете от него. В интервюто си за GQ Style Пит засяга и въпроса за развода си: “В съда няма победител, а се решава единствено на кого да стане по-зле - отбеляза той. - Това се оказа истина. В разстояние на година доказваш тезата си в съда, намираш нови доводи, доказваш, че си прав, а те - не. След това се оказва, че всичко завършва със злобна ненавист. Отказах се от това и за щастие, партньорката ми се съгласи с мен.”

Звездната двойка Бранджелина на червения килим на оскарите през 2014 г. СНИМКИ: АРХИВ
Звездната двойка Бранджелина на червения килим на оскарите през 2014 г. СНИМКИ: АРХИВ

Връзката на Брад Пит и Анджелина Джоли започва още през октомври 2005 г. след края на снимките на филма “Мистър и мисис Смит”, в който изпълняват главните роли. Любовните им отношения стават факт няколко месеца след развода на актьора с бившата му съпруга актрисата Дженифър Анистън. Пит и Джоли имат близо 10-годишна връзка, преди да сключат брак на Лазурния бряг във Франция през 2015 г. Междувременно семейството нараства с 6 деца, 3 от които са осиновени. Всички носят фамилното име както на бащата, така и на майката. Пред съда Джоли поиска попечителство над шестте деца. Причината да не позволява децата да останат да живеят с Брад Пит е, че не одобрява методите му за възпитание.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X