Напишете дума/думи за търсене

Джордж и Амал Клуни станаха родители

Джордж и Амал Клуни Снимка: Ройтерс (Архив)

Джордж Клуни официално влезе в ролята на живота си - баща, след като тази сутрин съпругата му Амал роди близнаците Ела и Александър в Лондон, съобщиха световните информационни агенции и сп. "Пийпъл", цитира БТА.

"Тази сутрин Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре. Джордж е упоен и ще се възстанови след няколко дни", каза говорител на актьора.

През февруари стана известно, че 39-годишната Амал е бременна и семействата на двамата са "много щастливи". Актьорът, който е на 56 години, разкри в края на февруари, че ще има близнаци.

Двойката сключи брак през септември 2014 г. във Венеция в обкръжението на близките им хора. На сватбата гостуваха около 100 звезди, сред които Мат Деймън, Синди Крофорд, Емили Блънт и Боно.

Джордж Клуни призна, че избирането на имена не му е стихията, като се пошегува пред "Ентъртейнмънт тунайт" през март: "Съпругата ми каза, че не мога да кръстя близнаците Каса и Амигос. Това е единственото нещо, което ми е забранено".

Той направи препратка към компанията за текила "Касамигос", която притежава заедно със съпруга на Синди Крофорд Ранди Гербер.

Клуни стана световноизвестен със сериала "Спешно отделение" (1994-2009 година). Сериозни успехи му донесе сътрудничеството с режисьора Стивън Содърбърг, с когото създадоха редица хитове, включително поредицата "Бандата на Оушън", "Соларис" и "Добрият германец". Актьорът е носител на редица престижни награди, включително "Оскар" и "Златен глобус".

Амал Клуни е юрист, представлявала е интересите на основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж.

Джордж Клуни е избиран два пъти за най-секси мъж на планетата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X