Напишете дума/думи за търсене

Задава се нова царска двойка

Царският внук Борис май е влюбен в българка. Това е красивата Александра Динева от Бургас. Двамата са връстници, били са съученици и имат снимки във Facebook, които показват, че са поне близки приятели, които обичат да се забавляват заедно.

Борис е не просто един от 11-те внуци на Симеон Сакскобургготски, а е т.нар. пазител на традицията - след смъртта на първородния царски син Кардам през 2015 г. той стана носител на династическите права, т.е. наследник на царя. И само той носи българско име от братовчедите си. По традиция вече носи титлата княз Търновски.

Борис бе само на 11 г., когато родителите му пострадаха в зловеща катастрофа, баща му изпадна в кома и така и не излезе от нея 7 г. до смъртта си.

Двамата с Александра се запознават в престижното международно училище в малкия австрийски град Сент Гилген край Залцбург. Борис дори изкарва кратък стаж в австрийския парламент, което поражда коментари, че се готви за политическа кариера. От канцеларията на царя не коментират дали това е така.

Преди да завърши заедно с Александра край живописния Залцбург, Борис е взел диплома от Европейския колеж в Мадрид, а след Австрия учи и в колеж по изкуствата в Лондон. Между другото, хубавата Алекс също е запалена по изкуствата, самата тя рисува и дори представи своя изложба преди месеци. За това ѝ помага майка ѝ Росица Ангелова.

От канцеларията на Симеон Сакскобургготски не пожелаха да коментират знаят ли за специални отношения между престолонаследника и дъщерята на предприемача. Потвърдиха само, че след като гостува у нас за юбилея на дядо си, Борис вече се е прибрал в испанската столица. Очаква се именно в Мадрид младежът да посрещне 21-ия си рожден ден.

Борис ги навършва след 3 седмици - на 12 юли. А дали Александра Динева ще е сред специалните гости на неговото тържество, засега не може да се каже. (24часа)

Борис и Александра позират заедно.   СНИМКИ: АРХИВ
Борис и Александра позират заедно. СНИМКИ: АРХИВ
Внукът Борис прегръща дядо си Симеон на рождения му ден.
Внукът Борис прегръща дядо си Симеон на рождения му ден.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X