Напишете дума/думи за търсене

Полезни приложения при недостиг на време

Искате да влезете във форма, но все не ви остава време да отидете до залата. Извикайте на помощ приложението Yoga.com.

То е пълноценно и нещата в него са добре обяснени.
Съдържа документиран каталог от 300 пози, които са достатъчно адекватно обяснени и показани, така че дори да нямате нито един практически час йога, да сте наясно с азбуката на тази система.

Освен това ви предлага да изберете различни нива на натоварване, класифицирани по тема и по полезност за различните части на тялото.
Разбира се, всичко това върви в комплект с релаксираща музика.
В това приложение ще намерите и календар, в който да въвеждате всеки йога урок, за да следите периодичността на самостоятелните си занимания.
Чудесна апликация, с която по-лесно да бъдете дзен.

Макар да не ни се вярва, че топлото време ще се случи тази година, не е зле да се подготвим за наистина жежките месеци, които се задават, и за подходящите за тях напитки.

Апликацията Atelier Cocktail ни учи как се правят обикновени и по-засукани коктейли. В нея ще откриете рецептите на повече от 300 коктейла, които без особени усилия да си направите вкъщи. Имайте предвид обаче, че някои от тях трябва да бъдат приготвени един ден преди да бъдат консумирани.
Приложението предлага списък на всичките коктейли, подредени по азбучен ред, както и списък, базиран на различните настроения, които може да ни накарат да погледнем жадно към коктейлната чаша.

Всяка рецепта може да бъде оценявана, споделяна в социалните мрежи и прибавяна към вашите спиртни любимци.

Много харесвате портрети, но изобщо ви няма в частта с рисуването. Вече всичко, което ви трябва, е снимка и приложенията Cartoon Sketch за ползвателите на смартфони с операционна система iOs и Sketch Guru за тези, които предпочитат такива с Android платформа. Те преобразуват снимките в скици, графики или рисунки, които изглеждат достатъчно автентични.

Апликациите предлагат избор между няколко ефекта, които може да добавяте към профилните си снимки в социалните мрежи и не само. Повече от 90 филтъра са достъпни в Cartoon Sketch, а бройката за Sketch Guru е 13, в това число такива, които наподобяват ефекта на молив и анимация.
Разбира се, дават възможност и да споделяте произведенията с приятелите си в социалните мрежи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X