Напишете дума/думи за търсене

Стратегии за общуване с дъщерята тийнейджър

Искаш ли бленуваното момиче да те забележи? Ще спечелиш, ако приложиш изпитана стратегия.

Най-лесният начин да разчупиш леда е да я разсмееш. Внимавай обаче каква шега ще и поднесеш, защото чувството за хумор не е най-силната страна на някои тийнейджърки.

Може уж небрежно да и покажеш колко си добър в някой спорт, в свиренето на китара или в снимането. Към каквото и да демонстрираш страст, това е послание, че се вълнуваш от неща извън самия себе си и че си талантлив.

Разкрий емоционалната си интелигентност. Ако отидете заедно на кино, след това кажи "Чудя се как ли се е чувствал главният герой в тази ситуация. Какво смяташ, че е изпитвал?". Така ще започнеш разговор, който интересува момичето.

Когато темата се изчерпа, я отрупай с въпроси. Тийнейджърките обичат да говорят за себе си.

Няма жена, която да не цени джентълмените. Затова бъди любезен, възпитан и услужлив. Момичето ще оцени жеста, ако подадеш ръка, когато слизате от тролея. Постарай се да и покажеш, че може да разчита на теб. Носи и раницата, дай и да облече твоето яке, ако захладнее.

Покажи, че и други хора могат да ти се доверят. Помогни на общ приятел, отстъпи място на възрастен човек в градския транспорт. Тя ще се впечатли от рицарското ти поведение.

Не пропускай да се отнасяш с уважение към приятелките и, защото мнението им е важно за нея и може да се окаже определящо за бъдещето на вашата връзка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X