Напишете дума/думи за търсене

Клаудия Кардинале: Бях изнасилена, така се роди синът ми

В интервю за италианския вестник „Кориере дела сера” актрисата Клаудия Кардинале разказва, че в младините си е имала връзка с продуцент, за която си спомня с огорчение и неприятни чувства. Става въпрос за продуцента Франко Кристалди.

„Тогава преминавах през деликатен период от живота ми”. Звездата разказва как на младини в Тунис, където е родена, е била изнасилена.

„Мъж, когото не познавах, много по-голям от мен, ме принуди да се кача с него в колата и ме изнасили. Беше ужасно. Най-хубавото обаче е , че от това насилие се роди моят прекрасен Патрик. Въпреки изключително сложната ситуация за момиче самотна майка, реших да не абортирам. Когато този мъж разбра, че съм бременна, се появи отново с претенцията да направя аборт. Нито за миг не съм мислила да се избавя от създанието си. Говорих с прекрасните си родители и със сестра ми и всички заедно решихме, че детето ми ще израсне в семейството като по-малък брат”, разказва Кардинале.

Според нея „смешното” в ситуацията било, че тя по онова време вече работела в киното и до последно никой не си дал сметка, че е бременна. Когато дошъл моментът да роди, продуцентът Франко Кристалди, с когото тогава имала договор, я завел в Лондон.

"Затова синът ми се казва Патрик – взе името на черквата, в която беше кръстен. В този труден момент бях благодарна на Кристалди, че ми помогна, но после...".Кардинале започва връзка с Кристалди. Той иска тя да държи в тайна раждането на детето и дори не го иска да живее с тях.

"С Кристалди бях като една подчинена служителка, която беше заплащана на месец заради четирите филма годишно, които правех. Обръщах се към него на фамилно име. Чувствах се пленничка, а родителите ми бяха бесни." Кристалди решава да организира сватба с Клаудия, без дори да й каже. Актрисата обаче я анулира, защото не е влюбена в продуцента, за разлика от него.

"Кристалди беше голям продуцент, но в частната сфера... по-добре да не говорим", допълва звездата.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X