Напишете дума/думи за търсене

Клаудия Кардинале: Бях изнасилена, така се роди синът ми

В интервю за италианския вестник „Кориере дела сера” актрисата Клаудия Кардинале разказва, че в младините си е имала връзка с продуцент, за която си спомня с огорчение и неприятни чувства. Става въпрос за продуцента Франко Кристалди.

„Тогава преминавах през деликатен период от живота ми”. Звездата разказва как на младини в Тунис, където е родена, е била изнасилена.

„Мъж, когото не познавах, много по-голям от мен, ме принуди да се кача с него в колата и ме изнасили. Беше ужасно. Най-хубавото обаче е, че от това насилие се роди моят прекрасен Патрик. Въпреки изключително сложната ситуация за момиче самотна майка, реших да не абортирам. Когато този мъж разбра, че съм бременна, се появи отново с претенцията да направя аборт. Нито за миг не съм мислила да се избавя от създанието си. Говорих с прекрасните си родители и със сестра ми и всички заедно решихме, че детето ми ще израсне в семейството като по-малък брат”, разказва Кардинале.

Според нея „смешното” в ситуацията било, че тя по онова време вече работела в киното и до последно никой не си дал сметка, че е бременна. Когато дошъл моментът да роди, продуцентът Франко Кристалди, с когото тогава имала договор, я завел в Лондон.

"Затова синът ми се казва Патрик – взе името на черквата, в която беше кръстен. В този труден момент бях благодарна на Кристалди, че ми помогна, но после...". Кардинале започва връзка с Кристалди. Той иска тя да държи в тайна раждането на детето и дори не го иска да живее с тях.

"С Кристалди бях като една подчинена служителка, която беше заплащана на месец заради четирите филма годишно, които правех. Обръщах се към него на фамилно име. Чувствах се пленничка, а родителите ми бяха бесни." Кристалди решава да организира сватба с Клаудия, без дори да й каже. Актрисата обаче я анулира, защото не е влюбена в продуцента, за разлика от него.

"Кристалди беше голям продуцент, но в частната сфера... по-добре да не говорим", допълва звездата.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X