Напишете дума/думи за търсене

Кои мъже са най-верни и кои обичат да кръшкат според зодиака?

Овен

Поддържайте постоянно искрата на страстта, независимо дали сте от много дълго време с мъжа от тази зодия. Той има способността твърде бързо да се отегчава от нещата в живота си. Затова постоянно трябва да измисляте нови начини, за да държите любовта жива. В противен случай скоро няма сте любимката на сърцето му.

Везни

За този мъж е важно постоянно да доказва, че е най-добрият. Ако той ви изневери, ще го направи заради желанието си да докаже на себе си, че може да притежава всяка жена, която си поиска. Затова бъдете нащрек, ако имате такъв господин до себе си.

Скорпион

Нахаканият и страстен Скорпион винаги иска да изследва всичката риба в морето. Той притежава приключенски дух и живее на ръба. Трудно му е да се контролира във връзките си. Но в момента, в който намери единствената за него, той се променя из основи. Ако имате до себе си мъж от тази зодия, то тогава най-вероятно той никога няма да ви напусне, най-вече заради развитото си чувство на морал.

Риби

Господинът от тази зодия обикновено обича да изследва непознатите води и да се запознава с нови хора. Той е доста интуитивен и бързо се свързва с околните. Няколко разменени думи може да доведат до флирт, който обаче рядко ще се превърне в извънбрачна връзка. Въпреки това има вероятност нещата да станат по-сериозни, ако отношенията с партньора му куцат.

Стрелец

Този мъж има страх от обвързване и е страстен фен на свалките за една нощ или за приятелството със сексуални облаги. За него е много трудно да се обвърже само с една жена. Когато обаче това стане, вероятността да ви изневери е нищожна. Въпреки това се уверете, че сте на една вълна, що се отнася до статуса на вашата връзка.

Близнаци

Този мъж може да изневерява доста дълго време, без да го хванат. Той е наясно как точно да управлява вещо паралелно поне две връзки. Мъжът Близнаци е екстремно интелигентен, а това му помага и в извънбрачните афери. Именно тази интелигентност обаче често спира мераците му извън дома, защото знае, че изневярата може да е край на отношенията, а влюбеният мъж Близнаци не иска да поема риска да ви изгуби.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X