Напишете дума/думи за търсене

Имате ли проблем с къртици? А с вредни птици и змии?

В борбата срещу вредителите ще ви помогнат три от най-търсените ни уреди. Te се използват в частни домове, над 150 хотела, офиси, в това число и 5 банки, училища и детски градини, също така в складове, както и в производствени помещения.

За близо 10 години на пазара, ние от Ню Фреш ООД извършихме 50 000 консултации, имаме над 25 000 клиенти и можем да гарантираме за качеството на продуктите ни.

- Те са изпитани и доказано ефективни.

- Не влияят на хора включително на малки деца, бременни, възрастни.

- Екологични са.

- Не нараняват животните.

Соларен подземен уред Diamant , прогонващ къртици, змии и мравки

Уредът действа точно там, където му е мястото – под почвата и над повърхността й и то в периметър до 1250 кв. м.

Излъчва кварцови честоти, мощни механични вибрации и дразнещ шум. Соларното устройство е произведено в Германия от висококачествени материали.

Работи безотказно в продължение на целия топъл сезон, прогонвайки къртиците, опасните змии и други подземни гризачи далеч.

Соларно мобилно ултразвуково устройство против птици,150 кв. м.

Ефективно и безшумно решение, което отблъсква вредните птици от Вашата къща или градина!

Ултразвуковите постоянно променящи се честоти на уреда са непоносими за птиците. Шумът ги принуждава да търсят други места за гнездене и размножаване.

Уредът е лесен за монтаж и се захранва от слънчевата енергия, може да бъде поставен и на места без електричество - както по дървета и фасади, така и в гаражи и халета.

Комбинирани устройства срещу гризачи и пълзящи насекоми от серията Slimline

Нашествието на мишки в дома, гаража, на тавана и в други помещения може да предизвика много неприятни усещания и да създаде опасност за човешкото здраве.

Устройствата Slimline прогонват мишки, плъхове и пълзящи насекоми бързо, лесно и трайно. Уредите въздействат на слуховия апарат и нервната система на вредителите, подлагайки ги на стрес. Намаляват и жизнените им функции и пречат на размножаването им. Сигналът не може да бъде доловен от човешко ухо.

Ако смятате, че сте пробвали всичко, срещу вредителите, то тогава е крайно време да опитате продуктите, предлагани на www.NewFresh.org.

Доверете се на експерта в прогонването на вредителите!

https://newfresh.org/borba-s-kartitsi-slyapo-kuche-polevki/elektronni-ustroystva-sreshtu-kartitsi-slyapo-kuche-polevki

X