Напишете дума/думи за търсене

Кои мъже ще ви носят на ръце и кои не си падат по глезотиите според зодиака

Има мъже, които третират половинките си като кралици, и такива, които смятат глезенето на любимите им за лиготии.

Господата от някои зодиакални знаци са по-склонни да угаждат на любимите си, докато други не чувстват необходимостта да правят каквото и да било, за да засвидетелстват любовта си. И не защото не ги обичат, а защото не мислят, че тя заслужава да й се угажда кой знае колко.

Вижте кои мъже ще ви носят на ръце и кои са категорични, че в една връзка няма място за глезене.

Рак

Мъжът Рак обича да глези партньорите си и да им дава всичко, което искат. Те са пристрастени към широките усмивки и целувки, които ще получат в замяна. Независимо от това, което желаете, партньорът ви Рак определено ще ги изпълни.

Козирог

Те изглеждат сериозни, но са с меки души. Мъжете от тази зодия ще ви почитат и ще ви дадат всички луксозни неща, които заслужавате в живота. Това е начинът им да покажат отдадеността си към вас.

Лъв

Той обича да получава внимание и му харесва някой да се грижи за него, но бъдете сигурни, че той ще се отнася с вас по същия начин. Очаквайте много подаръци и луксозни вечери. Лъвът знае какво трябва на любимата му, за да бъде щастлива.

Телец

Той обича да глези партньорката си, но неговият стил е малко по-различен. Вместо луксозни подаръци и еротични масажи, той ще демонстрира любовта си, показвайки се като невероятно подкрепящ, грижовен и отговорен.

Риби

Мъжете от тази зодия може да направят немислимото, за да накарат момичето си да се чувства специално. Те не претупват нещата, когато става дума за романтика. Очаквайте букети, в които обаче всяко цвете ще има своето послание, фантастични срещи, закуска в леглото и внезапни ваканции. Мъжът Риби без значение колко е зает, той винаги ще бъде там с любов и ласки. Той е превъзходно нежен и едновременно с това страстен в леглото.

Дева

Мъжете от този знак няма да направят нищо показно, за да покажат колко сте специални за тях, но техните малки жестове говорят много. Вие сте тяхната принцеса и ще го разберете по това как отварят вратите за вас, дърпат стола ви или ви изненадва със сладки символи и послания, които показват, че мислят за вас. Те са много сладки.

Скорпион

Господата от тази зодия са пламенни, крайни и много страстни. Въпреки че може да сте тяхната кралица, най-добре е да не очаквате да ви глезят през цялото време. Той няма да ви глези с големи и фантастични жестове, но ще ви почита като богиня в леглото. Там той показва обожанието си към вас и своите чувства.

Везни

Всички знаем, че Везните винаги се опитват да угодят на всички по възможно най-добрия начин. Господата от тази зодия трудно отказват, но въпреки това няма да угодят на всяка ваша прищявка. Те ще се грижат за вас с цялата любов, но не винаги ще става на вашето.

Водолей

За мъжете от тази зодия е по-важно да се свържете дълбоко и истински, отколкото да ви зариват с подаръци. На тях това им се струва повърхностно. Водолеят иска и двамата партньори да положат еднакви усилия в отношенията и за него е важно да сте с него заради чувствата си, а не заради даровете, с които ви затрупва.

Стрелец

Той обича да се забавлява, да се радва на приключения и на забавни срещи и подаръци от време на време. Мъжете от тази зодия искат да имат силна и красива връзка, но не искат да се чувстват като бавачки на половинките си.

Близнаци

Не трябва да очаквате да се държи с вас като с принцеса. Той ще държи ръцете ви и ще ви обича обилно, но да ви глези не е негова стихия. Мъжът от тази зодия смята, че ако постоянно ви прави подаръци или ви изненадва приятно с него, ще ви доскучае.

Овен

Мъжът от този знак иска да има романтични отношения, в който нито един от двамата партньори не доминира. Глезенето с подаръци е нещо, което той ще прави за вас, но достатъчно рядко, за да не превръща връзката ви в твърде материална.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X