Напишете дума/думи за търсене

Модни тенденции, на които е време да кажем „сбогом“

Жилетките, които са били популярни през 60-те години, рокли с големи принтове от 80-те години и чарлстони от 70-те години са дрехи, които виждаме днес на модните ревюта. Повечето експерти са единодушни, че всеки моден цикъл трае средно 15 години. Хората се нуждаят от около 2 години, за да забележат тенденцията, след което има 5 години, докато тя набере инерция, и след като стане популярна, ще бъде на върха още една петилетка. След това в продължение на три лета популярността ще започне да намалява.

Не е изключено след време тенденцията да се завърне, но има няколко често срещани тренда, които са на път да се превърнат съвсем скоро в демоде.

1. Изобилие от пръстени

Според етикета на бижутата общият брой пръстени на ръцете на една жена не трябва да надвишава 3, включително сватбената халка. Максимум 2 бижута се допускат на едната ръка. Имайте предвид, че след 17 часа се препоръчва да носите бижута с диаманти, изумруди и рубини, ако имате такива, разбира се.

2. Пуловери и рокли от евтино плетиво

Лошото качество трикотаж лесно се разтяга и дупчи. Освен това некачественият материал може да предизвика алергична реакция на кожата. Идеалното съотношение е 20-30% синтетично и 70-80% естествено влакно.

3. Тъмен чорапогащник през лятото

По-добре е просто да не носите чорапогащници в тъмни цветове през лятото, защото не изглеждат естетически приятни. Имайте предвид правилото, че телесният цвят на чорапогащниците трябва да е един тон по-тъмен от този на кожата. По-заоблените дами трябва да избират този артикул в черната гама - това ще направи краката им по-слаби.

Възможно е да носите чорапогащници с летни обувки, но е важно да изберете правилния цвят и текстура. Но не забравяйте, че никога не е добре да носите чорапогащници със сандали.

4. Дантелено бельо под блузи по тялото

Някои жени смятат, че носенето на дантелени бельо под тесни дрехи е секси. Но изобщо не са на прав път. Безшевното бельо в телесен цвят е много по-добър избор. И забравете за силиконовите презрамки, по-добре заложете на сутиени без никакви.

5. Липса на аксесоари

Аксесоарите може да допълнят вашата визия и да й придадат уникален чар. Може да използвате шапки, шалове, колани, чанти, часовници. Те може да са в същия цвят като дрехите или пък да контрастират с тях. Когато избирате аксесоар, помнете, че той трябва да съответства на вашето тяло. Избирайте големи, ако имате едро тяло. Но ако сте миньонче, по-добре погледнете към по-малкия размер на аксесоарите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X