Напишете дума/думи за търсене

Колко харчат звездите за ваканциите си

Бийонсе и Джей Зи плават с яхта из бреговете край бреговете на остров Капри.

Лятната почивка е времето, в което човек иска да се отърси от напрегнатото ежедневие и да забрави за грижите. От ваканция се нуждаят дори известните личности, макар феновете им да смятат, че те целогодишно се излежават в лукс.

Повечето от звездите предпочитат да прекарат почивните си дни на тихо място, без да бъдат обезпокоявани. За да зарадват почитателите си обаче, те не пропускат да споделят в социалните мрежи кадри от ваканциите си. През цялото лято папараците също са по следите на знаменитостите и не се стараят да пазят личното им пространство.

Финият пясък, кристалночистата вода и луксозните хотели бяха мечтаната ваканция за почти всички родни и чужди звезди този сезон. В социалните мрежи

не спират да валят снимки на луксозни яхти,

шампанско за хиляди долари и изваяни тела.

Една от най-големите суми за луксозна лятна почивка тази година платиха Бионсе и Джей Зи. Семейната ваканция певицата и рапърът прекараха на остров Капри заедно с децата си. Двамата избраха да се припичат на борда на яхта за милиони долари. Богатството на двойката се определя на близо 350 милиона долара. Луксозната яхта пък е собственост на милиардера Шахид Хан и наемът й за седмица възлиза на 1,4 милиона долара. На борда на луксозното возило Бионсе и Джей Зи са се наслаждавали на джакузи, киносалон, фитнес и студио за красота. Докато са плавали край бреговете на Капри те са успели да се насладят на голяма част от красотата на Италия.

Малко след края на световното първенство и преди да бъде извършен трансферът му в "Ювентус", Кристиано Роналдо също си

отдъхна на борда

на луксозна яхта

Той избра да плава във водите на Гърция заедно с любимата си Джорджина, децата и брат си.

Най-предпочитаните дестинации за отдих през 2018 г. определено са екзотичните острови.

На един от най-луксозните избраха да се припичат британският принц Уилям и Кейт Мидълтън. Според таблоидите почивката им струва милиони долари.

След напрегнатите месеци с лични ангажименти като раждане, сватба и кръщене двамата са решили да се усамотят на заслужена почивка заедно с трите си деца. Семейството е избрало луксозна ваканция на Мустик.

Островът е наричан Перлата на Карибите

и е частно владение. Той се намира в защитена зона в северната част на Гренадини.

Природата там е изключително красива, а плажовете са известни с финия си бял пясък и кристалночистата вода. На острова, където е отседнало кралското семейство, има само 100 частни вили. На него по същото време тази година почиваше и музикантът Мик Джагър. Той е засечен с кралското семейство в един от луксозните барове.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X