Напишете дума/думи за търсене

Бионсе почива на Бора Бора преди раждането

Бионсе СНИМКА: Инстаграм

Американската певица Бионсе Ноулс се отдаде на заслужен отдих на екзотичния курорт Бора Бора на Френска Полинезия преди раждането, съобщи БГНЕС. Заедно със съпруга си Джей Зи са се отправили към последната си почивка преди появата на близнаците, които очакват.

35-годишната красавица и рапърът вече имат едно дете – Блу Айви, която тази година навърши 5 години. В тази връзка двойката планира покупката на по-голяма къща, която да събере нарастващото семейство.

Бионсе обяви, че е бременна в профила си в Инстаграм в началото на февруари. Малко след това певицата съобщи, че планира да направи 5-годишната си дъщеря мини магнат, като превърне името й в запазена марка за продукти за красота, мода и електроника.

Според таблоида „Ти Ем Зи” суперзвездата вече дори е подписала документите, с които да запази правата на „Блу Айви Картър” и те са били одобрени. От медията издават, че най-вероятно брандираното име на дъщеря й ще бъде използвано за всичко – от продукти за грижа за косата и мода, до мобилни устройства и видео игри.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X