Напишете дума/думи за търсене

Нов начин да се справим с пърхота

В днешно време е направо неприлично да имаш пърхот и да носиш следите му по дрехите си. Мъж с пърхот все още е само неприятна гледка, но жена с пърхот е вече истинска драма. Хората с право се гнусят и се питат защо не взимате мерки да премахнете този „козметичен дефект“.

Всъщност, борбата с пърхота никак не е лесна. И това го знае всеки, на когото му се е наложило да се справи с този неизвестно откъде появил се проблем.

Първоначално подозренията ни падат върху съмнителните качества на използваните козметичните продукти. Почваме да се отказваме от евентуалните причинители – шампоан, балсам, маска, пяна, гел, лак, боя за коса... В резултат отново имаме пърхот, но вече не приличаме на хора. Прибавете кошмарния сърбеж, постоянното неволно почесване, неудобството пред околните и може да си представите каква е радостта на всеки, който е имал късмет да открие продукт, който да разреши проблема.

Печелившата карта сред морето от рекламирани продукти се казва ДжинДжира Цинк Пиритион Спрей - продукт от дермокозметичната серия ДжинДжира, в показанията на който изрично е подчертано действието срещу пърхот. Защото, ако решите да обявите война на пърхота, всъщност трябва да се подготвите за тежка битка с Malassezia globosa, която е причина за появата на пърхот и други кожни заболявания при повече от 50% от населението в света. А ДжинДжира Цинк Пиритион Спрей е продуктът с най-силно изразен антимикотичен ефект срещу гъбичката Malassezia globosa, чието внезапно активиране и бурно развитие е причината за поява на пърхот.

ДжинДжира Цинк Пиритион Спрей унищожава гъбичката и така премахва не просто самия пърхот, а и причината за появата му. Към него гъбичката не развива резистентност, поради което унищожението й е окончателно. Активната съставка Zinc Pyrithione има противовъзпалителен, антипролиферативен (регулира размножаването на кожните клетки) и имуномодулиращ ефект. Допълващите съставки, хидратанти и емолиенти възстановяват нарушената водно-липидна мантия на кожата и действат като естествен овлажняващ фактор. Емолиентите предотвратяват загубата на вода, омекотяват, охлаждат и успокояват.

Третирането с ДжинДжира Цинк Пиритион Спрей се прави както се боядисва коса. Спреят е лек, не цапа и не променя вида и цвета на косата, а я заздравява и подхранва скалпа. Може да измивате косата на сутринта, а вечерта отново да я намажете и оставите да престои през нощта. Правите тази процедура поне 10 дни без прекъсване. Спреят е безвреден за всекидневна употреба и подходящ за всички типове коса, за деца и възрастни. Може да се прилага върху лицето и тялото, не изсушава кожата. Въпреки че пърхотът изчезва още след първите няколко третирания, добре е профилактично да повтаряте процедурата – за всеки случай и за гаранция, че мъките ви никога няма да се повторят.

ДжинДжира Цинк Пиритион Спрей –

Ефективно решение при пърхот

Предназначение:

Подходящ при пърхот. Притежава добро действие при проблемна, суха и груба кожа на петите, лактите, ръцете и тялото. Успокоява, овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата.

Начин на употреба:

ДжинДжира Цинк Пиритион Спрей се втрива в корените на косата след нейното измиване и подсушаване. Косата се разделя на път, както при боядисване. ДжинДжира Цинк Пиритион Спрей се пръска и втрива в скалпа. За постигане на максимален резултат продуктът се оставя през цялата нощ и косата се измива на следващата сутрин. За разлика от шампоаните против пърхот, ДжинДжира Цинк Пиритион Спрей осъществява продължителен контакт със скалпа.

Схема на приложение:

Всяка вечер до изчистване.

За поддържане – 2-3 пъти седмично.

GinGira® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация със специалист се обърнете към Клиника БОРОЛА, тел.: +359 2 983 6203, София 1202, ул. Цар Симеон 52, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.gingira.bg. Можете да поръчате онлайн на www.momo.bg

X