Напишете дума/думи за търсене

Историите на пет красиви жени от телевизора

Александра Сърчаджиева като водеща на “ВИП Брадър” с Ники Кънчев
Александра Сърчаджиева като водеща на “ВИП Брадър” с Ники Кънчев

Само на три години е, когато усеща магията на киното - Иван Андонов я снима във филма си “Мечтатели”. След 5 години момичето играе и във филма му “Вампири, таласъми”, където вече дели мегдан с майка си Пепа. Двете са заедно и в късометражния филм “Валсове и танга от село Бела вода” (2007). Най-добрата (засега!) изява на Александра е във филма “Шивачки”, беше номинирана за награда за главна женска роля.

Когато е на 17 - през 2000 г., Алекс влиза в екипа на музикалното предаване по “Канал 1” на БНТ “Мело ТВмания” и тук проличава талантът й на водеща. Тя е в компанията на Петя Дикова, Ники Илиев, Йоанна Драгнева, Ива Софиянска и Атанас Михайлов. Този талант на Алекс ще се развива с годините, за да я направи незаменима водеща на “Биг Брадър”.

Но преди това Алекс завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ в класа на проф. Здравко Митков и на 1 септември 2006 г. е приета в трупата на Военния театър. Играе в постановките “Ножица трепач”, “Процесът срещу Дон Жуан”, “Чайка”, “Боряна” и други.

През 2014 г. отива в Сатиричния театър, където беше последният пристан на майка ѝ Пепа Николова.

От 2012 г. води риалити предаването “Биг Брадър”, няколко години си партнира с Ники Кънчев. “Биг брадър” е особено телевизионно животно, изисква пълна отдаденост. Алекс има вродените качества да отиграва ситуации - по комедиен или пародиен начин според ситуацията”, казва Кънчев за своята партньорка.

Актрисата много добре разказва повествованието, реактивна е и умее да влиза в бърз контакт с публиката, независимо каква е аудиторията.

Каквито и житейски проблеми да има, тя бързо влиза в роля и застава пред многобройните зрители на “Биг Брадър” усмихната и изглеждаща щастлива...

Мария Силвестър

води рубрика в

“Мармалад”, а

напролет - пак

“Бригада нов дом”

Мария Силвестър е едно от най-разпознаваемите лица на българския екран. Сред отличителните ѝ черти са черна коса, дълги крака и заразителен смях. Водеща е на единственото в момента социално предаване в българския ефир “Бригада нов дом”, което ще има четвърти сезон през пролетта. А дотогава зрителите могат да я гледат всяка събота в “Мармалад”, където води рубриката “Топ 10”.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X