Напишете дума/думи за търсене

Орлин Павлов скоро ще става баща

Сензационната новина съобщиха близки приятели на актьора и изпълнител. Майката на бебето не живее в България, но най-вероятно ще се върне скоро и ще роди тук, твърдят те.

Приятелката на Орлин била в пети или шести месец на бременността. Новината, че ще става татко, била огромна изненада за родния певец. Детето не само че не било планирано, но и връзката му била съвсем прясна, когато станало ясно, че момичето е бременно. Първоначално секс символът бил шокиран. После обаче приел мисълта, че скоро ще сменя памперси и ще будува по цяла нощ заради бебешкия плач, дори бил щастлив и благодарен на съдбата за шанса да остави поколение след себе си. „Орлин отдавна мечтае за семейство и деца, но все не можеше да намери подходяща жена, с която да ги създаде. Ето, че накрая случайността реши вместо него“, коментират познати на звездата от „Скъпи наследници“.

Майката на бебето, което е на път, живеела в Дубай. С музиканта се запознали при негово пътуване в емирството и поддържали връзка от разстояние, като често пътували, за да бъдат заедно. Очаква се обаче в най-скоро време момичето да се премести за постоянно в България. Най-вероятно ще ражда именно в страната ни. Засега не се планира сватба, но бъдещите родители със сигурност ще заживеят под общ покрив.

Орлин с екзотичната красавица
Орлин с екзотичната красавица

Още от пролетта се знае, че Орлин има връзка със секси мулатка на около 20-25 години, с която често е засичан да се гушка на публични места. Той беше с нея на парти на Би Ти Ви през септември, след което отношенията им вече се считаха за официализирани пред обществото. Възможно е именно тя да е момичето, от което Орлин чака дете. На партито през септември най-вероятно е било във втори или трети месец, заради което бременността изобщо не е личала.

източник: вестник "Уикенд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X