Напишете дума/думи за търсене

Галена диктува тренда с нова и убийствена визия

Галена обича да впечатлява своите почитатели не само със своите проекти и сценични изяви, но и с перфектната си форма. Въпреки че изпълнителката е майка на две деца, тя се радва на стегнато тяло и перфектна визия.

Преди броени дни звездата на Пайнер представи в социалната мрежа своето най-ново видео “Феноменален”, в което за пореден път доказва, че името й е символ не само на женска красота, но и на доста сериозен талант. Модните експерти не останаха равнодушни към нейните дизайнерски решения, като направи впечатление, че тя първа сред своите колежки е напът да върне един тренд от миналото – небезизвестния леопардов принт. Във видеото Галена показва серия от провокативни тоалети, по които всеки изкушен от модата би могъл да разчете актуалната линия този сезон.

През последните дни видеото държи първото място за най-бързо набиращи популярност клипове в YouTube и вече надхвърля 2,2 милиона гледания, което е невероятен успех за парчето, коментират феновете й. Снимките са реализирани с фотографа Костадин Кръстев – Коко. За стайлинга си от години Галена се доверява на Добромир Киряков. Гримът е направен от Кирил Чалъков, а за косите си фолкзвездата заложи на Стельо.

В края на октомври хитовата изпълнителка показа друга серия фотоси, с които също спечели куп суперлативи от последователите си.

X