Напишете дума/думи за търсене

Black Friday треска

Какво ще търсят известните в деня с големите намаления

До Черния петък остават броени часове и треската за пазаруване е обхванала всеки двама от трима българи, които според проучванията смятат да се възползват от атрактивната кампания. Да открият мечтаните си продукти планират и редица популярни личности, които споделят какво ще търсят на Черния петък. Общото между тях е, че предпочитат за избегнат блъсканиците в магазините и да се впуснат в онлайн шопинг. Следвайки съветите на специалистите, те предварително са си набелязали нещата, които ги интересуват, за да успеят да ги вземат още в ранните часове на кампанията, преди да са се изчерпали ограничените количества на привлекателните предложения.

Красавицата Александра Богданска, вече Петканова, отрано мисли как ще приготвя здравословни пюрета на първото си дете, което очаква. Затова тя търси най-подходящия блендер за младото си и увеличаващо се семейство.

За сметка на това нейната половинка – Дани Петканов, все още не е влязъл напълно в бащински mood и предпочита да си подари на 23 ноември един геймърски лаптоп, с който да разбива на пух и прах лошите.

Друг наш любимец – Фънки, остава верен на себе си и в желанието да се грижи добре за нещата, които обича. Известен ценител на хубавите неща в живота, той се оглежда за собствена хладилна витрина за съхранение на пури; дори не можем да разберем защо все още не се е сдобил с такава, при положение че е един от най-запалените фенове на пурите, които познаваме.

Още едно известно семейство – Жени и Ваня Джаферович, нямат търпение да дойде Черния петък. Явно при мъжете тази година ще се наблюдава тенденция, тъй като Ваня подобно на Дани Петканов потрива ръце за хубав компютър, но с отхапана ябълка като лого.

Дамите от своя страна се показват като истински грижовни домакини, тъй като Евгения Джаферович се е спряла на практична сушилня. Напълно я разбираме, тъй като с две деца прането не само става двойно, но и през студените месеци съхне по няколко дена.

Black Friday е само веднъж в годината и е за всеки. Практични, за подарък или да се поглезите, очакват ви хиляди избрани оферти, само на няколко клика онлайн, ако и вие също предпочитате да пазарувате лесно и удобно без дълги опашки. Важно е да се доверявате на реномирани търговски сайтове, които гарантират сигурността ви в мрежата. Освен това, имайте предвид, че сроковете за доставка на попаденията от Черния петък може да са малко по-дълги заради големия обем поръчки и заетостта на куриерите – никой не обича да чака, но при тези цени със сигурност си струва.

X