Напишете дума/думи за търсене

Инстаграм двойка умира в леглото, ръка за ръка

Те са млади и красиви, обичат морето и искат заедно да обиколят света. Споделят моменти от живота си на последователите си в инстаграм. Вече обаче ги няма. Тя иска да стане журналист. Той - прекарва голяма част от времето си по калифорнийските плажове, сърфирайки.

Историята на американците Мишел Авила - на 23 г., и Кристиан Кент - на 20 г., е трагична и напомня за тъжния край на Ромео и Жулиета на Уилям Шекспир, коментира германското издание "Билд".

На 13 октомври калифорнийската двойка отива на парти, не стои до късно, защото и двамата са болни и пият антибиотици. Не са пили много алкохол, твърдят родителите им.

Мишел казва "Лека нощ" у дома и приготвя дрехите си за 6 часа сутринта, когато ще отиде в кафенето, в което работи. След което заспива с приятеля си Кристиан.

Когато майката на момичето влиза в стаята им на следващата сутрин, намира Мишел и Кристиан мъртви - лежащи в леглото, хванати за ръка.

"Съкрушена съм, Мишел и приятелят й Кристиан починаха в неделя сутринта. Моето семейство и аз се опирахме един на друг в тези трудни моменти и очакваме официална информация за това какво точно се е случило", пише Никол, сестрата на момичето, в профила на Мишел.

Въпреки че токсикологичните тестове все още продължават, полицията и родителите на Мишел предполагат, че свръхдоза наркотици е причина за смъртта.

За родителите на момичето фактът, че дъщеря им приема наркотици, бил толкова голям шок, колкото и внезапната му смърт.

За полицейските служители в Калифорния, смъртта е още един пример за огромния проблем с опиатите в Южна Калифорния.

"Родителите трябва да знаят, че децата им не са в безопасност. Това е доказателство, че дори и да изглежда всичко перфектно, то не е такова. Децата ви не са в безопасност ", казва бащата на Мишел - Паоло, пред американските медии.

Единственото, което му дава сила, да говори в този тежък момент, е надеждата, че предупрежденията му ще стигнат до други родители, които няма да допуснат подобна съдба за децата си.

Към профила си в Инстаграм Мишел е написала "Животът е хазарт".

Снимки: michelleavila_/ Instagram
Снимки: michelleavila_/ Instagram
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X