Напишете дума/думи за търсене

Приянка Чопра и Ник Джонас се ожениха в Индия (Видео)

Снимки: Ройтерс

Актрисата Приянка Чопра и певецът Ник Джонас сключиха брак с романтична церемония в двореца Умаид Бхаван в индийския град Джодпур, съобщи Контактмюзик.

Христианската церемония водеше бащата на младоженеца Пол Кевин Джоунс. Всички присъстващи бяха облечени в тоалети на Ралф Лорън. Свидетели на Ник бяха братът на Приянка Сидхарт и неговите трима братя Джо, Кевин и Франки, предава БТА.

Младоженците си размениха пръстени "Шопар". Христианската церемония ще бъде последвана утре от хиндуистка. Дворецът Умаид Бхаван принадлежи на махараджата на Джодпур, предаде Ройтерс.

Смята се, че това е шестата по големина частна резиденция в света. Част от нея е превърната в хотел. Градините на двореца са 105 декара. Нощувка в големия президентски апартамент може да струва над 500 000 рупии (7168 щатски долара). Приянка Чопра, която изпълни главната роля в сериала "Куантико", е една от най-големите боливудски звезди.

Ник Джонас стана известен първо в група с братята си през 2005 г., но от 2013 г. се изявява самостоятелно. Той е на 26 години, а Приянка Чопра - на 36. Звездите се сгодиха в началото на лятото, след като се запознаха на парти за наградите "Оскар". Ник Джонас разказа пред сп. "Вог" как още след третата среща е казал на майка си, че ще се ожени за Приянка.

дворецът Умаид Бхаван в индийския град Джодпур
дворецът Умаид Бхаван в индийския град Джодпур

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X