Напишете дума/думи за търсене

Осем признака, че силният ти характер плаши околните

Когато хората срещнат някой със силен характер, те често не успяват да го разберат.

За някои човекът с категорична персоналност е доминант. Други просто мислят, че тази персона е груба. Но нито едно от двете е истина. Всъщност хората със силни характери често са с благи души. И въпреки това нерядко са неразбрани.

Кои са 8-те признака, че притежавате силен характер, който плаши другите?

1. Не се справяте с извинения

Силните личности не признават извинения. Не са готови да слушат хора, които губят време в хленчене за това какво биха могли да постигнат. По-скоро биха се съсредоточили върху това, което може да направят, за да преодолеят препятствията, които им пречат да живеят по-пълноценно.

2. Внимателни сте за това какви хора допускате в живота си

Като силен човек не разчитате на други хора, за да ви кажат кой сте или какво може да направите за добруването си. Дори ако все още не сте тотално наясно какво е най-адекватното за вашето съществуване, рядко ви е необходим приятел, партньор, любим, шеф или член на семейството, за да ви каже на какво сте способни. Може да разберете това сами.

3. Не понасяте безсмислените разговори

За вас разговорите за времето или за това как пиете кафето си са ужасни. Като притежател на силен характер, вие извирате от идеи. Не искате да губите в разнищване на клюки, когато може да го използвате, за да променяте света.

4. Не понасяте идиотите, невежите и нечувствителните хора

Тъй като вие отделяте време и полагайте усилия, използвайки мозъка си за добро, мразите, когато хората правят незабавни преценки за неща, за които не знаят нищо. Това вероятно е най-доброто ви качество, но не защото може да използвате вашите знания, за да повлияете на хората. Това е така, защото може да го използвате, за да насърчите хората действително да мислят това, което казват, преди да наговорят една камара глупости.

5. Добър слушател сте

Хората със силни характери знаят как да слушат. Може би си мислите, че останалите биха оценили това. Но в действителност, когато те биват изслушвани и насърчавани да правят нещо добро с битието си, те се ужасяват, защото не са свикнали с това.

6. Нямате нужда от внимание

Да сте силна личност означава, че нямате нужда от внимание. Повечето хора, с които общувате, мислят, че ламтите за светлината на прожектора, но това не е истината. Просто вашият характер привлича хората към вас. Вие социализирате с околните не защото искате да го правите на всяка цена, а защото другите се нуждаят от хора като теб.

Въпреки това не забравяйте да зареждате от време на време собствените си батерии. Не се страхувайте да отделите ценно време за себе си. Също толкова важно е да се грижите за вас, както и да се грижите за близките си.

7. Вие сте безстрашни

Добре, това не е вярно. Вероятно има нещо, от което се страхувате. Но разликата между вас и другите хора е, че не позволявате този страх да диктува начина, по който живеете живота си.

8. Приемате несигурността като възможност

Несигурността за вас е възможност да правите нещата по-добре. Знаете, че не сте съвършени, но ако не се опитвате да учите и развивате въпреки риска да се изложите, тогава вие не живеете, а просто съществувате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X