Напишете дума/думи за търсене

Скъпи, не се паникьосвай, подари ми това

По това време на годината всички сме на ръба на нервна криза, моловете преливат от напрегнати хора, а графикът безпощадно изпива силите ни да мислим и да се организираме. И ако за нас, момичета, предколедното време означава стрес и нерви, то представете си какво е за нашите половинки, които за разлика от нас имат един колосален проблем... Какво да й купя?

Та тя има толкова много дрехи (нищо че постоянно води диалози с отворения гардероб и сипе остри обвинения към него, че отново няма какво да облече). Тя има толкова обувки, че скоро ще трябва да изхвърлите котката, защото това би освободило място за поредната скъпоценна кутия. Тя има толкова шишенца, бутилчици, флакончета, мазила, че вие намирате за свръхестествен интелект способността да помни за какво й е всяко от тях... Какво да й купя?

Момчета, нека ви подарим една женска тайна. Не че тя няма да се зарадва на поредния пуловер и поредните ботушки, но шансът да улучите вкуса й е минимален. Нищо лично. Напротив – бъдете сигурни, че ние самите често не знаем какво искаме. Още по-рядко съзнаваме какво наистина ще ни стои добре, докато не го изпробваме. Но едно нещо е сигурно и важи за всяка жена. За всяка! Тя иска да има красива и блестяща кожа. Хидратирана, гладка, поглезена с най-доброто, което имат за нея науката и природата.

Решението...

Изберете един от тези два комплекта и ви обещаваме, че коледният ви подарък ще уцели десетката. Дори Дядо Коледа ще завиди на вашата далновидност и познания в областта на женската душа и... козметиката.

Първият комплект „Цялостна грижа за моята кожа“ на BIODERMA съдържа мицеларна вода, която нежно почиства лицето, като отстранява перфектно грима от него. Тя премахва замърсяванията, като едновременно се грижи за кожния баланс. Почистващата мицеларна вода Sensibio H2O ще се погрижи с благост за лицето на вашата половинка. Почти като вас.

Другият продукт в комплекта, който няма да я остави безразлична, е душ-олиото Atoderm Huile de douche, което дава на кожата 24-часова хидратация. То почиства цялото тяло и интензивно подхранва и успокоява. Дори когато вие не сте у дома.

И третият продукт от този комплект е звездата в кутията – хидратиращият гел-крем Hydrabio Gel-creme. Това е продукт, който благодарение на патента Aquagenium™ активира естествения процес на хидратация и подобрява циркула­цията на водата в клетките на кожата. Хидра­тиращият гел-крем е обогатен с витамин Е, който предпазва кожата от оксидативен стрес и преждевременно стареене. Стареене ли казахме? Не, това няма как да се случи на вашата половинка.

Вторият комплект „Интензивна и дълготрайна хидратация за моята кожа“, с който вие ще й подарите още зрънце младост, отново съдържа магическа мицеларна вода – този път Hydrabio H2O. Тя е първият почистващ и хидратиращ мицеларен разтвор с патент Aquagenium™. Мицеларният разтвор премахва грима от лицето и очите, прави кожата мека, възвръща комфорта и хидратира дълготрайно.

Богатата кремообразна текстура на Hydrabio Creme е втората глезотия в комплекта. Емулсията му е вдъхновена от структурата на епидермиса и активните съставки на патента Aquagenium™ проникват дълбоко в кожата. И не на последно място във вашия подарък ще грее Hydrabio Serum - първият хидратиращ серумен концентрат с патент Aquagenium™. Иновация от BIODERMA, този патентован биологичен комплекс стимулира клетъчните сили на кожата, като спомага за нейната дълготрайна хидратация. С тези три бебчета кожата на вашата любима ще е по-чиста, по-хидратирана, по-здрава и по-сияйна. Ако това не е всъщност подарък за вас?!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X