Напишете дума/думи за търсене

Какво ще носим през 2019 г.

В началото на декември институтът "Пантон" обяви кой ще е цветът на 2019 г. и това е нежният жив корал. Въпреки това в актуалната гама ще присъстват ярките неонови тонове. Те са младежки, впечатляващи и се забелязват отдалеч. В електриково синьо, зелено, цикламено, оранжево или зелено не е нужно тоалетът да е с интересна линия. Цветът е достатъчен и прави интересна дрехата дори с най-скучния дизайн. В неонови тонове са както дрехите за свободното време, така и елегантни модели за вечерно парти. В същата гама са и връхните дрехи.

Широки рамене

Дрехите с големи подплънки на раменете не са по вкуса на всяка жена. Тенденцията от 80-те години обаче се връща и с времето дори най-заклетите й противници вероятно ще свикнат. Големите подплънки се слагат на роклите с малки ръкави, при якета, сака и тънки пролетни палта. С широки рамене са дори тънките ризи и елегантни блузи. Надолу силуетът е по-прибран.

Безформени дрехи

Безформените дрехи са доста неудобни при обличане, защото човек трудно се ориентира коя част е отпред и къде точно да провре главата и къде ръцете си. Но са атрактивни и нестандартни. Към тях посягат най-често жените с наднормени килограми, въпреки че точно за тях тези облекла са най-неподходящи, защото фигурата изглежда още по-обемна. Повече вървят на слаби жени.

Набрани материи

Набраните материи са един от водещите трендове за следващата година. Присъства при роклите, като наборът може да е вертикален от деколтето до долната част тоалета. Нагънати настрани или асиметрично тъкани се вкарват при полите, блузите и спортните блузи. Този ефект не увеличава оптически толкова фигурата както е при напластяването при безформените дрехи. По-скоро се използва като интересен акцент в силуета.

Лъскави тъкани

Лъскавите дрехи не са изненада, това е тенденция, която неизменно присъства сред дизайнерските предложения за последните няколко години. Дали, защото създават усещане за лукс, или блясъкът внася приповдигнато настроение, каквато и да е причината, те трайно са се настанили в женския гардероб. Можете да се облечете от глава до пети в сребристи или златисти дрехи или да добавите само някакъв акцент в цялостната си визия. Важното е лъскавото да присъства под някаква форма в тоалета ви. 

 
 
 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X