Напишете дума/думи за търсене

Мароканската приказка на Меган и Хари (Снимки)

Снимки: Ройтерс

Херцозите на Съсекс - принц Хари и съпругата му Меган, посетиха престижен клуб за конна езда в Мароко, за да научат как терапия, при която се използват коне, може да е от полза за деца с увреждания, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Двамата се държаха за ръце, когато пристигнаха в кралския спортен комплекс за конна езда в Рабат. Те бяха разведени из конюшня и помилваха коне.

По-късно Хари и Меган присъстваха на приготвянето на палачинки от деца, използвайки рецепти от книгата "Заедно: Готварска книга на общността ни". Меган Маркъл даде подкрепата си за публикуването й, което цели да се съберат средства за пострадалите в пожара в Гренфел тауър в Лондон.

Вчера кралската двойка пристигна на официалното посещение в Мароко.

Хари и Меган се придвижиха с хеликоптер от мароканската столица до град Асни, разположен в Атласките планини. Там те бяха посрещнати от ученици от училище, което е под егидата на местна фондация, която се бори за равен достъп до образование на момичетата.

Учебното заведение осигурява програми за обучение на девойки от бедни общности, чиито родители нямат средства те да продължат средното си образование.

Очаква се кратката визита на двойката в Мароко да е последното пътуване на Меган в чужбина, преди херцогинята на Съсекс да роди през април.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X