Напишете дума/думи за търсене

Красивата съседка на принц Уилям - Роуз Ханбъри, която живее като в приказките (Снимки)

Снимки: Инстаграм/houghton_hall

Имението "Хоутън хол" в графство Норфолк на Острова е построено през 17-и век за първия британски министър-председател Робърт Уолпоул. 

Днес в замъка живее Роуз Ханбъри, за която изданието In Touch твърди, че е имала афера с принц Уилям.

Маркграфинята Чолмондли живее там заедно със семейството си. "Хоутън хол" предлага лукс, разкош и цветове, коментира германското издание "Билд".

Имението се намира само на 6 км от Анмър хол - просторната къща в имението Сандрингам, която кралица Елизабет Втора подари на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт по случай раждането на сина им - принц Джордж.

35-годишната Роуз и съпругът й Дейвид Джордж Филип Чолмондли (58 г.), който е режисьор, произхождащ от аристократично семейство, имат 3 деца - 9-годишните близнаци Александър и Оливър и 3-годишната Ирис.

Роуз и Дейвид се женят през 2009 г., когато тя е само на 25 години, работи като  модел и изследовател. Бабата на Роуз е лейди Елизабет Ламбарт, която е дъщеря на десетия граф на Каван - едно от 26-те графства на Ирландия. Лейди Елизабет Ламбарт е и една от шаферките на сватбата на кралица Елизабет, посочва cosmopolitan.com.

Роуз и Дейвид са много близки с Уилям и Кейт, като херцогинята на Кеймбридж и бившата моделка подкрепят общи благотворителни инициативи.

Роуз често споделя за красивия си живот в Инстаграм.

Основната сграда и двете странични крила на "Хоутън хол" са направени от бял камък, покривите са с куполи. Имотът е толкова голям, че децата карат ролери през коридорите. Около сградата са разположени четири квадратни километра паркова зона. Тя е разделена на градини в различни стилове - има розова, италианска и френска градина. Има сливови дървета, фонтани, мраморни статуи и водна кула от 18-и век. Под сянката на дърветата си почива бял елен.

Замъкът е известен с художествените си колекции. Стаите на първия етаж са обзаведени с резбовани и частично позлатени мебели. Таваните са изрисувани, а картини с изключителна художествена стойност украсяват стените. В имението се намира и известното легло мида със зелени завеси, направено от Уилям Кент, което често е определяно за най-красивото легло в света.

Някои от стаите в "Хоутън хол" са отворени за посетители. През 1994 г. семейство Чолмондли продава мебели, снимки и други вещи на търг за 23 милиона долара, за да финансира дарение за поддържане на имота. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X