Напишете дума/думи за търсене

Джей Ло се подготвяла 7 часа за бала на "Метрополитан" (видео)

Винаги може да се очаква, че Джей Ло ще впечатли с всяка своя изява на червения килим.

Без значение дали става за събитие като наградите "Грами" или това, което се проведе в понеделник (6 май) в Ню Йорк - благотворителният бал на Музея на изкуството Метрополитън.

По традиция на благотворителната проява се събират средства за Института за костюми към музея. Преди бала звездите, които са поканени, дефилират по червения килим на музея в Ню Йорк, показвайки впечатляващи тоалети.

Всяка година благотворителната проява се провежда под различна тема, разказва Vesti.bg.

Тази година мотото беше "Камп - бележки за модата". То бе вдъхновено от есето "Бележки за камп" от 1964 г. на Сюзан Зонтаг, в което тя описва стила в модата камп. В това есе тя твърди, че за този моден феномен не трябва да се говори и че "ако някой говори за него, това означава да го предаде".

Стилът се отличава с ирония, хумор, пародия, с много преувеличаване, много театралност.

Дженифър Лопес определено бе спазила основната идея, залагайки на бляскава сребриста рокля с дълбоко деколте, гол гръб и цепка на самата рокля, разкриваща стегнатите й крака.

Роклята е дело на модна къща "Версаче".

Звездата бе съчетала роклята с интересна перука от кристали, обувки на висок ток и диамантени бижута.

В ново специално видео в Youtube, певицата показва на почитателите си колко време, но и как точно се е подготвила за звездната вечер в Ню Йорк.

Дни на проби на роклята, съответно поредица от корекции. Интересно е, че перуката от кристали първоначално е била по-дълга, но от видеото става ясно, че певицата и актриса е искала да се скъси, за да се акцентира и върху роклята, а украшението на главата й да е само елемент от цялостната визия.

Във видеото зрителите може да видят как дивата изглежда напълно естествено, без грим, облечена с дълъг шармантен халат. Макиажът на звездата също отнема няколко часа, през които Лопес все пак отделя време за храна - здравословно смути и салата.

Видеото е посветено и на Луиджи Маси, дългогодишният шивач на "Версаче", с когото певицата е работила десетки пъти. Той почина по-рано тази година и не успя да завърши роклята на Джей Ло.

Общо седем часа отнема работата на стилистите и гримьорите в деня на самото събитие.

Крайният резултат - впечатляващ, както може да се уверите сами в галерията ни горе.

Дженифър Лопез на благотворителния бал в музея "Метрополитън" Снимки: Ройтерс
Дженифър Лопез на благотворителния бал в музея "Метрополитън" Снимки: Ройтерс
Дженифър Лопез и Донатела Версаче
Дженифър Лопез и Донатела Версаче
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X