Напишете дума/думи за търсене

Йорданка Христова започна прощалното си турне по света

Певицата вече се сбогува с феновете си в Лондон

Естрадната звезда Йорданка Христова стартира прощалното си турне из Европа с концерт в Лондон вчера вечерта. Малко преди него тя публикува снимка от столицата на Великобритания. “Дойдох, спрях дъжда и ви чакам”, написа шеговито към нея.

От организаторите съобщиха, че първите 100, които купиха билет за централно място на балкона или партера, получават безплатно диска на певицата “Влюбена в живота”. Билетите за концерта ѝ варираха от 25 до 35 британски лири.

Турнето ѝ е под наслов “Моят път - 55 години на сцената”. След Европа то ще продължи в Америка и Австралия. Христова има фенове по цялото земно кълбо, защото е пяла в 43 страни.

Пред “24 часа” тя каза, че планира да се сбогува и с българските си почитатели, като изнесе концерти в 12 града из страната под диригентството на Левон Манукян. Първият ще бъде в Бургас на 31 май, а Христова ще изпълни евъргрийн хитовете си.

На 19 ноември миналата година тя изнесе голям концерт в зала 1 на НДК, като обяви, че това е последният ѝ самостоятелен такъв. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X