Напишете дума/думи за търсене

Виж лесния начин на французите да поддържат стройна фигура

Искате ли да отслабнете лесно и сигурно без гладуване? Търсите ли доказан, природен продукт, с който да свалите излишните килограми и да стимулирате метаболизма си?

Всеки от нас желае да постигне мечтаната фигура. Фармацевтичният пазар прелива от продукти за отслабване, които за съжаление не са особено ефективни и не водят до значими резултати.

Изключително важно при избора на продукт за отслабване е активните му съставки да бъдат прецизно комбинирани и да имат всички необходими сертификати за качество.

Ние фармацевтите, препоръчваме на нашите клиенти природните формули на френския бранд 3Chenes (Троа Шен) – комбинация от високо качество, иновации и видими резултати.

МинсиНов за стройна фигура е продукт без аналог на нашия пазар. Съдържа 100% растителни екстракти в комбинация с витамини.

МинсиНов за стройна фигура действа в няколко направления:

1. Преобразува белите мазнини в бежови и кафяви като по този начин разгражда и намалява количеството им;

2. Блокира мазнините и захарите;

3. Убива Йо-Йо ефекта;

4. Редуцира апетита.

Френската патентована формула МинсиНов за стройна фигура включва цяла палитра от полезни съставки, а именно:

- Екстракти от Розмарин, Опунция, Черна горчица, Сладка мента, Карамфил, Горчив портокал и Пасифлора;

- Калций, Карнитин, Чили;

- Витамини B1, B2, B3, B5, Витамин B6, Витамин B8 и Витамин B12.

Едно от най-важните условия за нормално протичане на метаболитните процеси в организма е именно да се приемат редовно необходимите количества от всички видове Витамини от група В. Когато се добави и Опунция(Nopal) резултатите в борбата с мазнините наистина се подобряват. Вълшебният екстракт от Опунция е комплексно вещество извлечено от вид кактус, наричан още “бодлива круша“. Екстрактът подпомага нормалната абсорбция на мазнини от стомаха и позволява да се поддържат нормални нива на холестерол в организма. МинсиНов за стройна фигура е иновативен здравен продукт, специално разработен за действие върху белите, бежовите и кафявите мазнини. Механизмът на действие включва преобразуването на излишните мастни молекули в по-малки молекули, които чрез отделителната система се изхвърлят от организма.

Когато се генерират повече кафяви мазнини се изгарят повече калории. По този начин се губи тегло и обем по-бързо и по-устойчиво. Отслабването е по-ефективно и по-лесно.

За по-бързи и видими резултати, моят опит показва, че комбинацията МинсиНов с продукта Липофедрин ще ви изненада много приятно.

Липофедрин за нормално тегло е иновативен продукт, който представлява незаменима комбинация от:

- 22 Органични Аминокиселини тип L;

- Органично желязо (Heme Iron);

- Растителни екстракти.

Липофедрин улеснява достигането и поддържането на нормални килограми без извършване на активна физическа дейност. Ускорява и подобрява метаболизма, активирайки процеса на термогенеза. По този начин тялото ни е стимулирано да изгаря много повече калории и паралелно да ,,топи‘‘ излишните мазнини по-бързо.

Липофедрин ни помага да се чувстваме по-тонизирани и да отслабваме по-лесно.

Най-бързи и успешни резултати могат да се постигнат чрез комбинация на тези две невероятни формули.

Препоръката ми е първите 10 дни да приемате МинсиНов за стройна фигура, а на 10-тия ден да започнете комбинация с продукта Липофедрин, който също се приема по 4 капсули на ден, по възможност сутрин.

От 15-тия ден остава само приемът на Липофедрин до края на 1-вия месец. Ако има нужда, може да повторите тази схема няколко пъти.

Препоръчително е да се прави минимум една седмица пауза между всеки повторен прием.

Не забравяйте, че освен тези два феноменални продукта, правилната диета, физическата активност и вашият ентусиазъм значително ще подпомогнат постигането на мечтаната фигура!

ТЪРСЕТЕ В АПТЕКИТЕ или на www.biolifecosmetics.com

За повече информация тел. +35924830959

Автор Мария Качамакова – магистър фармацевт

Мария Качамакова е магистър-фармацевт от 2012 година на МУ София. Има опит като консултант и отговорен фармацевт в най-голямата онлайн аптека. През 2016 година е завършила специализирано обучение за фармацевти на тема Здравословно управление на теглото при Професор д-р Стефка Петрова. Автор е на многобройни публикации на здравословна тематика От 2016 година е сертифициран инструктор по класическа йога, а от 2019 година е лектор на семинари за отслабване с билки и хранителни добавки

X