Напишете дума/думи за търсене

Бекъмови празнуват 20 години брак със сватба в дворец и 14 годежни пръстена (Снимки)

Звездната двойка Виктория и Дейвид Бекъм празнува 20-годишнина от сватбата си днес. Модната дизайнерка и бившият футболист са заедно вече в продължение на две десетилетия, въпреки многобройните спекулации и слухове за раздяла.

На 4 юли през 1999 г. двамата сключиха брак в тесен семеен кръг в замък в Ирландия. Виктория беше облечена в приказна сатенена рокля без презрамки, дело на Вера Уанг, струваща 100 хил. долара. Златна корона, изработена от бижутера и ювелир Слим Барет, допълваше цялостната й визия. Виктория споделя, че все още пази сватбената си рокля за дъщеря си Харпър.

След церемонията, на която присъстваше и първородният им син Бруклин, който тогава беше едва на четири месеца, двамата веднага се преоблякоха и на приема се появиха с лилави костюми, изработени от дизайнера Антонио Берарди.

На сватбата специален гост и изпълнител е трябвало да бъде Елтън Джон, но предишната нощ той получава сърдечен удар и не е успял да присъства.

Според източници тържеството на семейство Бекъм е на стойност 800 хил. долара, което днес се равнява на 1,2 млн. долара.

Виктория Адамс, позната тогава като Пош Спайс от "Спайс Гърлс", и Дейвид се срещат на благотворителен мач през 1997 г., а малко по-късно официално обявяват, че са заедно. В едно от интервютата си тогава модната икона заявява: "Дори не знаех кой е той".

"Ние сме заедно, защото името ни продава? Не, разбира се. Ние сме заедно, защото се обичаме и имаме четири невероятни деца (Бруклин, Ромео, Круз и Харпър)", заявява Бекъм.

"Мисля, че той е моята сродна душа. Ние се допълваме взаимно. Той е най-невероятният баща и съпруг. Вдъхновява ме всеки ден, не само, когато го виждам с децата ни, но и отношението му към мен. Щастливи сме, че се имаме", заяви Виктория в интервю пред Би Би Си пред 2017 г.

В момента те са една от най-успешните и богати двойки в света, а през годините Бекъм не спира да показва обичта си към любимата си, като доста често "подобрява" колекцията й от годежни пръстени - засега общо 14. Първият, струващ 85 хил. долара, тя го получава през 1998 г., а един от най-скъпите е на стойност 2,6 млн. долара.

Дейвид и Виктория Бекъм СНИМКИ: РОЙТЕРС
Дейвид и Виктория Бекъм СНИМКИ: РОЙТЕРС

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X