Напишете дума/думи за търсене

Извънбрачните деца, които се борят звездите да ги признаят за свои

Историите на наследници и отношенията с родителите им

Звездите са известни с бурния си любовен живот, множеството афери и големия брой деца, които оставят след себе си. Някои от тези деца бързо са въвлечени в публичния живот на родителите си, но за други не се и разбира. Темата отново нашумя, след като 43-годишният син на известния испански певец Хулио Иглесиас спечели дело, след което родствеността им беше официално призната. Извънбрачните наследници не приключват дотук.

Те имат интересни и цветни, а понякога и забавни истории, за които малцина знаят. Някои завършват щастливо, а други не чак толкова.

Деветият син на Хулио Иглесиас официално признат след ДНК материал от боклукчийска кофа

Испанският музикален ветеран Хулио Иглесиас има повече от обявените осем деца според ДНК тест, направен през 2017 г. Тестът е поръчан от Хавиер Санчес и показва 99% генетична прилика между него и певеца, след като детектив открива материал за извършване на ДНК изследване в боклукчийска кофа в САЩ. Майката на Хавиер е известната португалска танцьорка Мария Сантос, с която Иглесиас е имал любовна връзка. Санчес с години прави опити да бъде призната роднинската му връзка с Иглесиас, който дълго време отрича да имат каквато и да е връзка. Тази година съд във Валенсия потвърди бащинството над 43-годишния Санчес. В документа се казва, че съдът се е запознал с подадения от 43-годишния жител на Валенсия иск и постановил, че той е биологичен син на певеца Хулио Иглесиас.

Съпругът на Бионсе - Джей Зи, с непризнат извънбрачен син

Раймар Сатъруейт твърди, че е извънбрачният син на рапъра и съпруг на Бионсе - Джей Зи. Майка му - Уанда, разказва, че двамата с музиканта са прекарали една нощ в Бруклин през 1992 г., след която тя забременява. Двойката се среща само веднъж, две седмици след бурната нощ, а в удостоверението за раждане на детето като баща е записан приятелят на Уанда - Робърт Грейвс. През 2011 г. ДНК тест показва, че той всъщност не е баща на Раймар, но Джей Зи никога не признава и не обсъжда случилото се. Адвокатите му заявяват, че рапърът няма никакъв интерес към попечителство над младежа. 

ДЖЕЙ ЗИ

Ноел Галахър не е виждал 20-годишната си дъщеря, но ѝ купува къща

Вокалистът на групата “Оейзис” Ноел Галахър никога не е срещал 20-годишната си дъщеря Моли, зачената след тайната му връзка с музикантката Лиза Муриш.

Галахър разкрива, че отношенията между него и Муриш са доста обтегнати и никога не е имал възможността да се види с детето си. “Ако я срещна, ще е готина. Тя винаги е добре дошла в моя живот, просто майка ѝ... С нея не се разбираме. Отворен съм към всичко, но в момента няма да се случи”, казва музикантът. Той е купил къща за двете и редовно е помагал с пари, но не смята, че нещата трябва да се насилват, и вярва, че каквото трябва да се случи, ще се случи. 

ТОМ ДЖОНС

Непризнатият син на Том Джонс взема дрога заради баща си

Джонатан Бъркари е заченат по време на 3-дневна афера между известния певец сър Том Джонс и модела Катрин Бъркъри през 1987 г. Музикантът твърдо отказва да приеме, че е баща на детето дори, след съдебни разправии и ДНК тест, доказващ, че Джонатан е негов син.

Чак през 2008 г. Джонс признава бащинството си, но не показва никакво желание да се срещне с Джонатан, който казва пред “Дейли мейл”: “Бях гневно дете. В един момент дори исках да убивам хора.” Той признава също така, че е употребявал наркотици, за да притъпи негативните емоции, предизвикани от отхвърлянето от баща му. 

Лив Тайлър заедно с баща си - вокалиста на “Аеросмит” Стивън Тайлър

Лив Тайлър работи с Стивън Тейлър по клиповете на “Аеросмит”

През 1976 г. вокалистът на “Аеросмит” Стивън Тaйлър изживява кратка афера с модела на “Плейбой” Бебе Буел.

През следващата 1977 г. се ражда момиченце, което майката кръщава на норвежката актриса Лив Улман.

До десетата си годишнина малката Лив Рундген (тогава носеща фамилията на съпруга на майка си бел. авт.) не подозира кой е баща ѝ. След среща със Стивън Тайлър, започва да подозира нещо и решава да попита майкаси за истината.

Информацията излиза в публичното пространство чак през 1991 г., когато Лив взема фамилията на баща си, но и запазва името Рундген. Стивън и дъщеря му развиват силна връзка, която се пренася и в професионалния им живот. Тя участва в не един от музикалните клипове на “Аеросмит”, а голяма част от песните във филма “Армагедон”, където Лив играе, са писани от него. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X