Напишете дума/думи за търсене

Как да си върнем зрението само за месец

Всички знаем, че с напредване на възрастта, зрението се влошава. Особено забележим е този процес когато навършим 40 годишна възраст. До сега лекарите мълчаха и вдигаха рамене, безсилни пред влиянието на времето върху здравето на очите ни.

За първи път беше представена първата по рода си формула, разработена съвместно от лекари офталмолози и биотехнолози, които откриват каква е причината да се разваля зрението с напредването на възрастта. Оказва се, че основният виновник за това е системната липса на някои микроелементи в тялото ни. Учените извличат тези елементи от концентрирани извлеци на няколко растения и ги комбинират в прецизна формула с точни пропорции. Оказва се, че така създадената формула насища тялото с необходимите вещества и възстановява липсите, с което започва възстановяване на зрението. За да може резултатите да настъпят по-бързо е необходимо максимално усвояване на субстанциите от организма. По тази причина технолозите са създали формулата в течна форма. Така се гарантира максимално усвояване на клетъчно ниво и бързи резултати.

СЪСТАВ:

ЕКСТРАКТ ЗЕЛЕН ЧАЙ

Проявява мощни антиоксидантни свойства и се матаболизира основно в очите. Спомага за функцията на макулата при трайна дегенерация поради старост. Допринася за забавяне и предотвратяване появата на катаракти.

ЕКСТРАКТ ГЛУХАРЧЕ

Освен че е силен антиоксидант, спомага за зрителното здраве, включително при катаракта и макулна дегенерация. Забавя стареенето и стимулира имунната защита на организма.

ЕКСТРАКТ ОЧАНКА

Очанката представлява прекрасно средство за профилактика на очни болести с различен произход, а също така за повишаване остротата на зрението. Тя широко се прилага в офталмологията при лечение на дегенеративно-дистрофични процеси на очната мембрана. Подобрява зрението при хора над 70 години. Богата е на витамини А, С и група В и съдържа много силиций и желязо.

Очанката има адстрингентно и противовъзпалително въздействие. Прилага се при: конюнктивити, блефарити, възпаление на слъзните канали, повишена уморяемост на очите, петна по роговицата, катаракти и хордеолум (ечемик на миглите).

ЕКСТРАКТ РЕЗЕНЕ /ДИВ КОПЪР/

Малко познатата билка резене има вид на копър и аромат на анасон, богата е на полезни вещества и има отлични лечебни свойства. В народната медицина се използват семената от билката резене. Поради елементи като магнезий, калий, калций, желязо и други, растението има различни полезни свойства. Листата и стъблата му съдържат каротин, витамини от група В, аскорбинова киселина. Те са много богати на антиоксидантни съставки – кверцетин, рутин, флавоноиди и други вещества, които възстановяват сърцето и кръвоносните съдове, и са полезни за предотвратяване на развитието на злокачествени тумори, и за укрепване на имунната система.

Резенето действа добре при газове в стомаха, по време на менструална болка, възпалителни процеси на окото, за лечение на черния дроб и заболявания на жлъчните пътища, има силно антиспастично свойство.

ЕКСТРАКТ КОПРИВА

Подпомага предотвратяването на зрителни проблеми като катаракта, глаукома, нощна слепота и загуба на периферно зрение. Богат източник на антоцианоциди и флавоноиди, които благоприятстват намаляването на клетъчната деградация, причинена от свободните радикали. Екстрактът спомага кръвоснабдяването на окото, намаляване на умората и засилване остротата на зрението.

ЕКСТРАКТ ВЪРБИНКА

Благоприятства когнитивната функция и спомага за поддържане на добро дневно и нощно виждане. Екстрактът е важен кофактор, който стимулира функцията на повече от 100 ензима. Екстрактът от Върбинка допринася за издръжливостта и имунните сили на организма.

ЕКСТРАКТ ОВЧАРСКА ТОРБИЧКА

Стимулира съпротивителните сили на организма и е изключително важен антиоксидант. Оказва благотворно влияние върху сърцето и кръвоносните съдове. Същевременно благоприятства образуването на колаген. Има ползотворно въздействие върху умората в очите и поддържане на добро зрение. Особено полезен е за противодействие на глаукома. Спомага за нормалното функциониране на нервната система и предпазване от оксидативния стрес. Спомага за предотвратяване на преждевременното стареене на клетките и е отлично средство за укрепване на защитните сили на организма.

Продуктът е наречен Вюфикс и е лицензиран за патент за цяла Европа. След тримесечен прием, хората споделят подобряване на зрението, намаляване умората в очите, забавяне прогресията на катарактата. Вюфикс се препоръчва на хора с високостепенно късогледство, като профилактика от развитие на катаракта и макулна дегенерация, свързани с възрастта. Изключително подходящ е за хора, работещи на компютър и такива, които прекарват дълго време в шофиране. Вюфикс представлява прекрасно средство за профилактика на очни болести с различен произход, а също така за повишаване остротата на зрението. Широко се прилага в офталмологията при дегенеративно-дистрофични процеси на очната мембрана. Подобрява зрението при хора над 70 години. Продуктът има адстрингентно и противовъзпалително въздействие. Прилага се при: конюнктивити, блефарити, възпаление на слъзните канали, повишена уморяемост на очите, петна по роговицата, катаракти и хордеолум (ечемик на миглите).

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината.

Цена:

1 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 39 лв./

2 бр. х 36 лв. + Безплатна доставка /Общо: 72 лв./

3 бр. х 33 лв. + Безплатна доставка /Общо: 99 лв./

При поръчка на три продукта, получавате подарък книжка „Лечебните билки на България“.

Продуктът Вюфикс можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: https://biotica.bg или в повечето аптеки в страната.

X