Напишете дума/думи за търсене

Чарлийз Терон на 44

Една от най-харизматичните актриси на Холивуд - Чарлийз Терон, празнува своя 44-ти рожден ден. Тя е считана за една от най-красивите жени на планетата.

Терон е родена в Бенони, Южна Африка. Родният език на Чарлийз е африканс, но говори перфектно и английски. Тя израства като единствено дете на своето семейство. На 13 години е изпратена да учи в пансион. Две години по-късно вижда как майка ѝ убива баща ѝ, след като пиян се опитал да я нападне, предава NOVA.

На 16 години заминава за Милано, където сключва договор с модна агенция, след като печели кастинг. По-късно се премества в Ню Йорк, където учи балет. Прекратява танците поради контузия.

Решава да се установи в Лос Анджелис и получава първата си роля в игрален филм.

През май 1999 нейни голи снимки от ранната ѝ кариера на фотомодел са публикувани в известно списание.

След участието си в няколко холивудски филма, Терон е избрана за главната роля на жена сериен убиец във филма „Чудовище”. С тази си роля печели награда „Оскар“ за най-добра актриса.

От началото на тази година се носят слухове, че един от най-популярните актьори Брад Пит е започнал връзка с красивата холивудска актриса. До момента няма официално потвърждение на информацията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X