Напишете дума/думи за търсене

Защо Кейт Мидълтън е почти винаги с пусната коса?

Забелязвали ли сте, че херцогиня Кейт почти винаги е със спусната коса?

Гъста, тъмна коса, пефектно спускащите се на вълни кичури, които падат на раменете - мнозина могат само да мечтаят да имат косата на херцогиня Кейт, както я поддържа на официални събития и на обществени места.

Тя има сериозна причина да не се връзва. Защото съпругата на принц Уилям крие един белег на скалпа си отзад, който според британския "Дейли мейл" е почти 8 см голям. "Той е от една операция през детските й години", коментира говорител на херцогинята.

Не се дават обаче подробности за каква операция става въпрос.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън

Според Скур, консултант-хирург в лондонската болница Lister, белегът на Кейт не е в резултат на отстраняване на тумор. „Наистина се съмнявам, че това е сериозен медицински проблем. По-скоро подозирам, че белегът е вследствие на отстраняването на артериовенозна малформация - бенка", казва лекарят, цитиран от „Дейли мейл “.

От време на време виждате херцогиня Кейт с изправена коса. Белегът й обикновено е умело прикрит. 

Съпругът на Кейт също има видим белег - на челото над лявото му око. Той е още от ранните му тийнейджърски години - така нареченият му "белег на Хари Потър", както Уилям го нарича, му напомня за болезнен удар в голф клуб, когато принцът е бил на 13 години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X