Напишете дума/думи за търсене

Как Кейт помага на Меган да изчисти негативните коментари около себе си (снимки)

Снимки: Ройтерс

След като през последните месеци непрекъснато се коментират изострените отношения между съпругите на британските принцове Хари и Уилям, днес Меган и Кейт показаха приятелско общуване на финала на Уимбълдън.

Двете херцогини бяха в кралската ложа и с усмивки гледаха играта на една от най-добрите приятелки на Меган - тенисистката Серина Уилямс.

Американката бе победена от румънката Симона Халеп след по-малко от час игра на Централния корт в Ол Ингланд Клъб с 6-2, 6-2.

Само преди по-малко от седмица Меган и Кейт бяха заедно с децата си на поло мач, за да подкрепят Хари и Уилям.

В кралската ложа днес бе и сестрата на херцогинята на Съсекс - Пипа, бе забелязана и бившата тенисистка Мартина Навратилова - една от най-великите състезателки за всички времена.

За втори път тази седмица Меган дойде да подкрепи Серина в играта й. Тя пляскаше енергично и се накланяше напред, въпреки че кралските дами трябва да останат неутрални, когато присъстват на официална игра.

Последното й посещение на "Уимбълдън" също предизвика противоречия - бодигардовете на Меган казаха на феновете да не я снимат, а тя бе пренебрегнала кралския протокол, като бе облякла дънки.

Служители на стадиона коментираха, че "сблъсъкът" с Меган не е бил особено приятен и го нарекоха "кошмар". 

Според "Дейли мейл" с днешното споделено гледане на мача Кейт помага на Меган да изчисти негативните коментари около себе си, а и така двете отдалечават слуховете, че трудно общуват.

Меган и принц Хари разгневиха британците миналата седмица и с кръщенето на сина си Арчи. Те настояха то да бъде на частна церемония без медии и отказаха да разкрият имената на кръстниците.

Кейт Мидълтън бе в кралската ложа днес с красива зелена рокля на D&G за 2150 паунда, а Меган - с бяла риза и дълга пола на "Бос" за 350 паунда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X