Напишете дума/думи за търсене

Джейми Оливър: След пет деца съм все по-влюбен в жена си

Телевизионният готвач – баща на Попи – на 17 г., Дейзи, на 16, Петал, на 10, Бъди на осем и Ривър на три години, отглеждайки ги със съпругата си Джоулс, признава, че е отглеждането на деца е като битка, но обича "да сплотява семейството си", предаде Контактмюзик.

Попитан дали му харесва да е родител, той отговори: "Уммм. Да. Искам да кажа, това са "ин и янът" на удоволствието и болката, нали? И това е различна болка в различни етапи от нечий живот. Просто така се случва, че в този момент преживявам всеки етап от живота си. Имам тийнейджъри, имам осем- и десетгодишно деца и имам тригодишно дете. Така че все още имам дете в леглото си, което играе с дрънкалки наоколо като електрическа змиорка . Но да ...не, вижте, обичам ги. Ние сме много сплотено семейство.", сподели звездата, предава Канал 3.

44-годишният телевизионер настоява, че е дисциплиниращият в домакинството си и не му пука дали децата му го харесват, защото смята, че правилата са много важни. Джейми Оливър обича да наблюдава как жена му остарява и казва, че сега е много по-влюбен в нея, отколкото на младини.

"Лично за мен е абсолютно удоволствие да гледам как жена ми остарява. А тя става на 45 през ноември. Насладих се на житейското си пътуване с Джоулс, беше страхотно. Определено мисля, че сега съм по-влюбен в нея, отколкото бях тогава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X