Напишете дума/думи за търсене

Испански стил в интериора (галерия)

Дебели бели стени, тъмнозелени капаци на прозорците, естествени цветове в интериори, ратанови лампи. Всички тези елементи са характерни за къщите на испанския остров Менорка, където лятото е дълго е щедро на слънце.

Такава е и тази, чиито интериор е оформен от студио Aquitaine. Дизайнерите са се съобразили с всички желания на собственика, бивш брокер в Лондон, за когото най-важното е било новият му дом да действа като антидот срещу стреса.
Затова специалистите са избрали за интериора цветова гама, която успокоява, и естествени материали, които са в унисон с местоположението. Няма нищо излишно, а дизайнът на мебелите е максимално опростен, без това да отнема от усещането за висок стил.

Къщата е малка, въпреки, че е на два етажа и предлага на стопаните си две спални, като основната разполага със собствена тераса. Обширната дневна и кухнята са в отворено пространство на първия етаж. Големите френски врати улесняват достъпа до външната част, където има и прекрасна веранда. От нея човек може с часове да се наслаждава на морето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X