Напишете дума/думи за търсене

Коя е наследницата на Лагерфелд (Снимки)

СНИМКИ: РОЙТЕРС

Колекцията на модна къща "Шанел" в рамките на Парижката седмица на модата бе показана сред декор, пресъздаващ покриви, в Гран пале във френската столица, съобщиха Ройтерс и Франс прес, цитирана от БТА.

Всички погледи бяха вперени в онова, което е проектирала Виржини Виар, наследничката на починалия моден дизайнер Карл Лагерфелд. Публиката очакваше да види как тя ще остави своя отпечатък върху облеклата на модната къща след няколкомесечната си работа за нея. Колекцията за сезона пролет/лято 2020 г. е младежка по дух, като включва костюми от туид. Показани бяха облекла в различни нюанси на кораловия и червения цвят. Кая Гербер, 18-годишната дъщеря на супермодела Синди Крофорд, носеше къса бяла пола в комбинация с блуза от тюл и каубойска шапчица на главата си.

Зрителка, облечена в костюм от туид и с шапка на главата си, сякаш за да напомни за класическо облекло на "Шанел", изненадващо се качи на подиума в края на дефилето и застана до Джиджи Хадид. Впоследствие зрителката слезе от подиума, придружена от манекенката. Публиката не обърна особено внимание на случилото се, тъй като снимаше със смартфоните си представените облекла.

"Появата на тази неканена гостенка на подиума не бе предвидена - заяви говорителка на "Шанел". - Предпочитаме това да не се случва, но няма излишно да драматизираме нещата."

Сред присъствалите на дефилето знаменитости бяха рапърката Карди Би и актрисата Изабел Юпер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X